Велбъжд (Кюстендил) стана поредният отбор, който застана зад Борислав Михайлов

...
Велбъжд (Кюстендил) стана поредният отбор, който застана зад Борислав Михайлов
Коментари Харесай

Още един клуб застана зад Боби Михайлов

Велбъжд (Кюстендил) стана следващият тим, който застана зад Борислав Михайлов в борбата за президентския пост в БФС. Президентът на клуба Васил Русаков е убеден, че тези, които се пробват да осъществят промяна в своите клубове би трябвало да са наясно, че ще могат да я реализиран много по-бързо и сполучливо благодарение на сегашния началник и неговия екип в централата, написа " Меридиан мач ".

Левски първи издигна кандидатурата на някогашния вратар, а през вчерашния ден същото сториха Славия, Хебър (Пазарджик), Пирин (Разлог) и Места (Хаджидимово).

Подкрепата си към Михайлов публично разгласи и босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, който на процедура устоя и Рилски състезател. Арда (Кърджали) Верея и столичният Септември също застанаха зад сегашния началник на БФС.

Странаха на Михайлов взе и Локомотив (София). " Железничарите " обаче са нов клуб и и сега е в листата на чакащите да бъдат признати за пълновръстен член на централата. " Червено-черните " ще могат да гласоподават едвам на идващия конгрес на централата.

 И Септември сподели
И Септември сподели " да " на Борислав Михайлов

Столичани също издигнаха кандидатурата на някогашния вратар
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР