ВЕКОВЕН луксозен курорт, пълен със 710 стаи за гости, четири

...
ВЕКОВЕН луксозен курорт, пълен със 710 стаи за гости, четири
Коментари Харесай

Вътре в таен ядрен бункер, построен под луксозен хотел, за да подслони ЦЕЛИЯ Конгрес на САЩ с 1000 легла, кафене и собствен крематориум

ВЕКОВЕН първокласен курорт, цялостен със 710 стаи за посетители, четири голф стадиони и щателни градини, от дълго време е прикрит загадка.

Погребан под Greenbrier в Западна Вирджиния е мистериозен нуклеарен бункер, предопределен да побере целия Конгрес на Съединени американски щати.

Разкошният курорт, сврян в планинския град Allegheny White Sulphur Springs, е известен измежду кралски особи и фамозни политици, откогато е открит през 1778 година

Така че, когато стартират работи по новото крило през 1958 година, малко на брой, с изключение на редица наблюдателни локални поданици, примигнаха с очи.

p>

Беше изкопана голяма дупка за основата на новото крило и големи количества бетон бяха докарани с камиони, дружно със странни материали, в това число 110 писоара и големи стоманени порти.

Местните подозираха, че новите създаването може да е имала специфична цел, само че „ се съгласи да бъде в тайната “ – и остана безмълвна по въпроса в продължение на 35 години.

По-късно беше разкрито, че държавното управление на Съединени американски щати се е обърнало към The Greenbri...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР