Векове наред хората се опитват да разгадаят тайните на сънищата.

...
Векове наред хората се опитват да разгадаят тайните на сънищата.
Коментари Харесай

Тайният код на щастието: Защо сънувате различни числа?

Векове наред хората се пробват да разгадаят тайните на сънищата. Едва ли се появяват нови тълкуватели на сънищата всяка година. Специално внимание в сънищата се отделя на цифрите. Оказва се, че те могат ясно да посочат събития в бъдещето или да дадат отговор на трогателен въпрос.
Странно известие
 Странните привички за сън на всяка зодия Странните привички за сън на всяка зодия
За да сме сигурни, че ще сте способни да си почивате добре, ще се спрем на навиците за сън на всяка зодия и това, което им оказва помощ да за...
Както означават нумеролозите, с цел да дешифрирате вярно този или оня сигнал, би трябвало да запомните съня допустимо най-подробно. Например едни и същи цифри могат да се демонстрират не в нормалната графична версия, а в нереално значение - броят на хората в група или цветята в букет.
Така че, в случай че човек брои пари насън, финансовото му положение скоро ще се усъвършенства. Ако хората  са възпитаници в класната стая или сътрудници по време на работа, е време да свалите част от отговорностите. Но  в случай че някой извън оказва помощ да направи изчисленията, следва растеж в кариерата и би трябвало да съберете мислите си.
Когато в съня си човек написа числа или ги чете, той би трябвало деликатно да следи разноските си. Ако по време на броенето е зародила неточност, очаквайте неприятности, шансът ще се обърне за дълго време.
Код за благополучие
Нумеролозите и екстрасенсите поучават да запишете всички цифри, видени в съня, на хартия. Напълно допустимо е това да не се окаже набор от инцидентни знаци, а съответна дата или код, които ще оказват помощ за разгадаването на загадката в реалност.
 Как да разберем дали сънищата ни са оракулски Как да разберем дали сънищата ни са оракулски
Може би си водите дневник на сънищата или сте забелязвали някакво съвпадане сред ваш сън и последващите събития денем? Дори да ня...
Експертите означават, че постоянно другите комбинации от числа и букви са номерът на сполучлив лотариен билет. Те могат също по този начин да кажат, да вземем за пример, резултатите от заключителните изпити.
Тайнственото значение на числата в сънищата в доста случаи съответствува с тяхното значение в нумерологията и астрологията. Освен това тези източници са потребни в случаите, когато желаете по-задълбочен разбор, настояват астролозите.
Традиционно нулата символизира цикличността на живота, а 1  е знак на творчество и просветеност. 2 отбелязва женското начало, а 3 -  мъжкото. Числото четири е директно обвързвано с търсенето на правдивост, 5 пък символизира брака.
Числото 6 въплъщава успокоение и сплотеност, седем - мъдрост и святост. Вълшебната осмица е знак за безконечност. Девет предсказва ранна бременност и бързо развиване в кариерата. Десет е знак на завършването на значима житейска фаза, предвещава бърз прогрес.
От двуцифрените цифри, заслужаващи особено внимание: 13 е знак на силата, това число напълно не е предвестител на нещастието. 19 ще внесе шанс и ентусиазъм в живота ви. 21 пък предсказва осъществяването на цели, които ще донесат независимост.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР