Веждите са рамката на лицето, така че не можем да

...
Веждите са рамката на лицето, така че не можем да
Коментари Харесай

5 грешки, които допускаме, когато оформяме веждите си

Веждите са рамката на лицето, тъй че не можем да допуснем те да са в неприятна форма. Но когато не сме наясно какво тъкмо вършим, позволяваме доста неточности, които нарушават съвършената им форма.

Ето кои са най-често допусканите неточности при оформянето на веждите:

Скубете ги на несъответствуваща светлина

Да, съществено. Забелязали ли сте, когато го вършиме небрежно заран откривате единствено няколко редки косъма, само че като излезете по пладне внезапно се оказвате с най-лудите вежди в миналото? Ярката дневна светлина прави всяко косъмче очевидно, което значи, че сте по-склонни да се отнесете. Изберете ранна заран или следобедна светлина, по този начин е по-безопасно!

Прекалено доста ги скъсявате
Независимо дали отдалечавате веждите си от началната или крайната им точка, значимо е да не стигате прекомерно надалеч. Можете да употребявате " Златното съответствие " (по-долу), с цел да се уверите, че веждите ви стартират и приключват на вярното място. Линия 1 илюстрира къде би трябвало да стартира веждата ви, а линия 3 е от решаващо значение за намиране на мястото, където би трябвало да приключи. Използвайте молив като го поставяте на мястото на мислените линии.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР