Вежди Рашидов се връща в Пловдивската листа на избираема позиция,

...
Вежди Рашидов се връща в Пловдивската листа на избираема позиция,
Коментари Харесай

Вежди Рашидов се връща в Пловдивската листа на избираема позиция

Вежди Рашидов се връща в Пловдивската листа на избираема позиция, оповестява Стандарт.

 

Както Бойко Борисов беше заречен, скулпторът даже е една стъпка по-напред от острието на ПГ на ГЕРБ в последните три Народното събрание Радомир Чолаков, който е четвърти. Очаква се и Вежди, и Борисов да влязат в Народното събрание, защото водачът на ГЕРБ най-вероятно ще избере да влезе в Парламента от 25 МИР София, освобождавайки още едно място под тепетата. Там против Борисов излизат Гроздан Караджов от Има Такъв Народ, Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия, Никола Минчев от Политическа партия.

На втора позиция в листите на ГЕРБ в Пловдив е екологът доцент Стефан Шилев. Пети в листата е финансистът Спас Шуманов, а шести - студентът по право Йосиф Танев.

„ Надяваме се да вкараме четирима депутати от Пловдив. Традиционно лидер на листата е Бойко Борисов. Миналата година бе тежка, само че ние постоянно играем за победа. Българският народ няма да си прави повече опити и ще заложи на хора, които ще изкарат страната от хаоса ”, сподели юристът Радомир Чолаков, представен от " Марица ".

 

Преди това документите с данните на 22-мата в листата бяха признати без забележки. „ Хората ще разпознаят в нас хора, на които може да се има доверие ”, уверен е Стефан Шилев.

Скулпторът Вежди Рашидов се явява за четвърти път като кандидат-депутат от Пловдив. На последните избори се отхвърли да се включи.

 

„ Бях се отдръпнал за известно време, само че последният път, когато се явявах, ние бяхме 10 хиляди гласа над партията на Слави Трифонов. След това паднахме до 5 хиляди.

 

Извадете ми от Георги Йорданов от времето на соца до момента най-малко един, който да е направил нещо за културата на Пловдив ”, сподели Вежди Рашидов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР