Вежди Рашидов е завел 2 съдебни дела за обиди, неверни

...
Вежди Рашидов е завел 2 съдебни дела за обиди, неверни
Коментари Харесай

Вежди съди колега за 120 000 лева

Вежди Рашидов е завел 2 правосъдни каузи за обиди, погрешни изказвания и клюки против скулптора Велислав Минеков, с който водят словесна война от няколко години. Бившият министър на културата и сегашен народен представител от ГЕРБ желае 120 000 лв. финансово обезщетение от Минеков, а в съда е приложил стенограми от десетки негови изявления, направени в обществените мрежи и в предаването на Сашо Диков по кабеларката „ Евроком ”, твърди лупа.бг.

Съдебните каузи за клюка явно са уплашили устатия инак Минеков, който нощес се ожали, че против него се оказва принуда, в която взе участие и парламентарния секретариат.

Минеков дори е изпратил сигнал до ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, в който твърди, че Вежди Рашидов е отправил „ откровена опасност към мен със закана за разпра и с наклонност за отмъшение ”.

Минеков даже подозирал, че Вежди Рашидов правил детективска активност по отношение на него, защото следял всяко негово изявление, а по-късно му завеждал каузи.

„ Той желае да бъда наказан. Събрал е изключителна сбирка от мои изявления във Facebook, като за тази детективска активност му оказва помощ секретариата на Народното събрание. Искам да знам какво работи Вежди Рашидов и за какво се занимава с мен и фамилията ми ”, потегли да се пази Велислав Минеков.

И с цел да изпозва случая, че някой му е дал гласност, напомни, че към момента прокуратурата не е заловила подпалвача на автомобила му, който бе опожарен през лятото на 2019 година Едва ли не внушението беше, че зад това крими действие може да стои Рашидов или някой от властта.

„ В случая Минеков се пробва да се измъкне от делата за клюка, като се изкара репресиран. Вежди Рашидов не го съди в качеството си на някогашен министър на културата и народен представител, а като частно лице ”, разясняват юристи
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР