Веган манията отдавна премина границите на здравословното хранене. Използването на

...
Веган манията отдавна премина границите на здравословното хранене. Използването на
Коментари Харесай

Първата веган хотелска стая

Веган манията от дълго време мина границите на здравословното хранене. Използването на напълно растителни артикули навлиза и в други сфери, като интериорния дизайн. А прегледен образец за това явлението е първата веган хотелска стая .

Мястото е хотел Hilton London Bankside. Преди броени дни, в средата на януари, бе показана специфичната стая, основана дружно с The Vegan Society във Англия.
 Снимка 401174

А резултатът от взаимните старания е, че всичко - от възглавниците до мебелите, е направено от естествени материали . Пред стаята има специфична регистратура в лоби, което е облицовано вместо с кожа, с листа от ананас (Piñatex). Картите, които се дават вместо ключ, са направени от същия материал.
 Снимка 401175

С листа от ананас е тапицирана и таблата на леглото, която е декорирана и с ръчни бродерии. Възглавниците са цялостни с екологични материали, като люспи от просо и бамбукови фибри.

Подът е основан от 100% резистентен и възобновим бамбуков материал , минал специфична обработка. Килимите са от органически памук. Завесените пък също са от естествения материал Piñatex.
 Снимка 401176

В банята на жилището има цялата ни нужна козметика, която е изцяло веган, а опаковките са рециклирани и разградими. Дори препаратите, с които се почиства стаята, са био и без нездравословни химикали.
 Веганството, веган храните и тези, които не са напълно за вегани
Уловки за начинаещи вегани

Внимателно четем етикетите

В минибара има разнообразни веган десерти, а менюто за рум сървиса също е напълно с ястия от растителен генезис. А управата на хотела споделя мнението, че веганството към този момент не е единствено метод на хранене, а и метод на живот , написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР