Веган културата става все по-популярна и намира все повече последователи

...
Веган културата става все по-популярна и намира все повече последователи
Коментари Харесай

За столица на какво е обявен Тел Авив

Веган културата става все по-популярна и намира от ден на ден почитатели в разнообразни точки на земното кълбо. Разбира се, тя откри и една изцяло нова пазарна ниша, която елементарно и печелившо бе запълнена. Нови артикули, нови заведения - и като че ли всички са удовлетворени.

Тел Авив , вторият по величина град в Израел, се оказва същински парадайс за веганите. Тук те са стотици хиляди, а заведенията, предлагащи подобаваща за тях храна, надвишават 400. А забавното е, че в случай че желаеме да хапнем вкусно в този град, най-добре е да заложим точно на веган ястия .

 Снимка 357451

Тел Авив притегля и с добре развитото произвеждане на плодове и зеленчуци към града. Tова разрешава заведенията да се зареждат единствено със свежи локални артикули , откъдето се покачва и качеството на ястията.

Докато министерството на туризма промотира Израел като нацията на веганите, заведенията за хранене не стопират да опитват с въображение и артикули , с цел да основат отличителни за Тел Авив оферти. Сред тях е веган бургер с алена леща, булгур, бадеми и тахан да вземем за пример.

 Снимка 357450

А всичко стартира от хумуса и фалафелите. Според Independent, с увеличението на броя на почитателите на веган културата се усилва и броят на притежателите на заведения, които са част от нея. Така те трансформират менюто и подчертават точно върху тази част от клиентите си, които не употребяват скотски артикули .

И смелостта им да опитват и да станат част от най-актуалната наклонност в храненето трансформира Тел Авив в мечтана и търсена кулинарна дестинация .

 Каква е разликата сред веган, вегетарианец и фрутарианец
Каква е разликата сред веган, вегетарианец и фрутарианец

Как да разпознаем кой кой е

А огромните играчи си взимат уроци от по-малките. И по този начин даже веригата пицарии Dоmino`s стартира да предлага веган пици в своите обекти в Израел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР