Веднъж той твърдеше, че вероятно ще се ожени за принцеса

...
Веднъж той твърдеше, че вероятно ще се ожени за принцеса
Коментари Харесай

ПОВЕРИТЕЛНО ОТ ЕДЕН: Приятелят на Фърги Найджъл „Плъхът“ Полицър отнася тайните си в гроба, след като умира мирно в дома си на 80

Веднъж той твърдеше, че евентуално ще се ожени за принцеса Каролайн на Монако - до момента в който родителите й, научавайки, че той е бил вкаран в пандиза за машинация, както и че е бил разгласен в неплатежоспособност, не се намесват (на фотографията: Найджъл Полицър през 2012 г.)

Сара Фъргюсън (на снимката), Херцогинята на Йорк участва на коледната утринна работа в църквата Сандрингам на 25 декември 2023 година залагаше неразумно на фондовата борса, единствено за татко му да изплати задълженията си. Но когато го направил още веднъж, татко му го оставил да банкрутира.

Последвала присъда от 12 месеца затвор за машинация с чекови книжки. Дотогава Полицър имаше една някогашна брачна половинка зад тила си, русата австрийска актриса Ерика Рафаел, за която се беше оженил скрито.

Но, оборудвана с непреклонен сексапил, той става управител на The Business (по-късно Business Connection), аристо-групата, поредно ръководена от лейди Тереза ​...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР