Веднъж се връщах в много лошо настроение. От няколко месеца

...
Веднъж се връщах в много лошо настроение. От няколко месеца
Коментари Харесай

Той купи на жена си букет цветя за последните пари и това промени живота му

Веднъж се връщах в доста неприятно въодушевление. От няколко месеца не можах да си намеря работа, парите свършваха. Влязох в магазина да купя нещо за ядене. Когато излязох, видях един цветарски магазин.

Толкова желаех да купя цветя на жена си, само че сърце не ми даваше да изхарча последните пари…

Няма да повярвате обаче запознат съм цветя. Аз съм романтик и знам по какъв начин да обичам.

Винаги знам кои цветя за кое събитие са най-подходящи.

Е, несъмнено, че би трябвало да дарявате цветя във връзка и няма значение дали е женитба, рожден ден, годишнина или 8 март. Но, в случай че обичате дамата, тогава ненадейно би трябвало да я зарадвате с цветя. Представете си, тя въобще не чака и в идващия миг вие влизате с букет цветя.

Повярвайте ми, че тя ще бъде безумно щастлива и очите й ще греят. И точно поради този благополучен взор би трябвало да се научите да дарявате цветя. Тогава вие самите ще получите огромно наслаждение.

…Значи, заставам до цветарския магазин, съвсем без пари, само че толкоз доста желая да й купя цветя. И какво мислите, че направих? Да, купих й цветя. Дадох на продавачката последните си пари и си потеглих с букет от алстромерии.

Съпругата беше толкоз щастлива. Тогава не знаехме какво ни чака. Но сигурно ни чакаше нещо доста хубаво. Няколко дни по-късно ми се обадиха и ми предложиха добре платена работа. Всичко внезапно се подреди и скоро ни се роди бебе.

Не знам, може би това са единствено моите мисли и те нямат нищо общо с действителността, само че ми се коства, че цветята, купени оня ден, някак повлияха на всичко, което ни се случи. Може би ангелът видя нашата обич и реши да ни помогне? Дори и да не бих получил оферта за работа, в никакъв случай не бих съжалявал, че съм купил цветя за жена ми оня ден…

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР