Веднъж опитали удобството и функционалностите на умните часовници, трудно можем

...
Веднъж опитали удобството и функционалностите на умните часовници, трудно можем
Коментари Харесай

Garmin Instinct - най-добрият часовник за поход и къмпинг

Веднъж пробвали удобството и функционалностите на умните часовници, мъчно можем да се върнем към стандартните циферблати.

Налагането на смарт часовниците на пазара е повече явно, като даже швейцарската промишленост за ръчни часовници към този момент изостава по продажби и търсене.

 Apple завладява пазара на часовници
Apple завладява пазара на часовници

Смарт часовниците са бъдещето

Но през днешния ден избираме да се фокусираме не върху лъскавите и изящни, сходни на мини таблети, часовници от рода на Apple Watch, а върху новия смарт часовник за походи, къмпинг и общо взето интензивности на открито, основан от Garmin .

Garmin Instinct е в класическо жестоко тяло, което е готово да отнесе удари, одрасквания, прахуляк, вода и какво ли още не.

Тялото е направено от заздравен с фибри полимер, а стъклото е химично заздравено.

23-милиметровият екран е с резолюция от 128х128 пиксела и ни демонстрира данни за заобикалящата среда, известия от смарт телефона ни и обезпечава достъп до още индикатори.

Garmin Instinct е екипиран с барометър, алтиметър, три-осен компас, GPS и получава сигнала непосредствено от спътници. Трябва да сме в действителност много комплицирани и неориентирани като цяло, с цел да се загубим, в случай че Instinct е на ръката ни.

Часовникът, несъмнено, работи с мобилното приложение на Garmin, с което можем да получаваме и следим разнообразни статистики през смарт телефона си.

И, както постоянно, най-хубавото оставяме за най-сетне.

Един от главните проблеми на смарт часовниците е, че би трябвало да ги зареждаме съвсем толкоз постоянно, колкото и смарт телефоните.

Но Instinct е приспособен за дълги преходи в дивото и може да ни направлява с батерия, която държи до 14 дни при естествена приложимост и 16 часа при непрекъснато прилагане на GPS.

Цената на Garmin Instinct е 300 $ и без да се свеним си го пожелаваме за Коледа.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР