Веднъж ако се пошегуваш, става смешно, но ако се пошегуваш

...
Веднъж ако се пошегуваш, става смешно, но ако се пошегуваш
Коментари Харесай

Нов Грозен Скандал Разтърсва Брадъра! Ваня Ридае: Да Бях Умряла!

" Веднъж в случай че се пошегуваш, става смешно, само че в случай че се пошегуваш 10 пъти ", настоя на своето певицата и отново подхвана: " Да бях умряла! ".

Мъжете се събраха на открито под дъжда, с цел да обсъдят неочаквания изблик на Ваня, която в действителност се бе обидила, че Петко се майтапи с нейната благоразположеност и прекомерна грижовност към по-младите съквартиранти и изключително към Наско.

" Човекът Ваня Костова е привикнал да чува: " Ти си най-хубавата,ти си прелестна! Но в един миг се сблъсква с нещо, да кажем - с моя просташки комизъм и се срутва! Но животът е толкоз динамичен, ти не можеш да се съобразяваш с всички! Това не е ария ", разяснява на открито ядосаният Петко.

За негативно време Ваня се трансформира в новия новобранец в Къщата. Но това явно не я тормози и тя употребява всеки комфортен миг, с цел да нанесе непредвиден удар против досегашните си любимци. Мира Добрева не се стърпя. " Това е злобна, нападателна старица! ", избухна тя.

В последна сметка в Къщата надвиха позитивният дух и положителното образование. " Ако някой от вас напусне Къщата, доста ще ми липсва ", сподели Ваня на съквартирантите си. Петко й се извини и разясни, че бил безпределно афектиран от неразбирането, което Ваня показала към него. Последва помирителна прегръдка. " За мен това си беше спектакъл ", съобщи недоверчиво Папи Ханс.

Останала сама в стаята си, Ваня Костова се разплака и сподели безшумно: " Това в действителност е неповторима игра! Тука хората стават другари. И след това си липсват ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР