Веднага след поредното гласуване за Brexit в британския парламент, Винс

...
Веднага след поредното гласуване за Brexit в британския парламент, Винс
Коментари Харесай

Пореден британски политик се оттегля

Веднага след следващото гласоподаване за Brexit в английския парламент, Винс Кейбъл съобщи, че има намерение да се отдръпна като водач на партия Либерални демократи във Англия, съобщи БГНЕС.
" Миналата година показах, че след напредването на Brexit историята и битката ни тази година в решаващите локални избори за 9 000 места в цяла Англия, ще е време да направя път за ново потомство. Така че желаех вие, нашите членове, да знаете, че в случай че приемем, че Народното събрание не се провали при положение на предварителни общи избори, ще желая от партията да стартира конкурс за управление през май ", се споделя в изказване на Кейбъл в уеб страницата на партията.
Съобщението пристигна няколко часа откакто депутатите в Камарата на общините гласоподаваха, че желаят от Европейски Съюз удължение по член 50 и отсрочване на Брекзит. Кейбъл стана водач на демократичните демократи през 2017 гodina след предварителни избори и оставката на своя предходник Тим Фарън.
" Голяма привилегия беше да оглавя либералдемократите в този сериозен миг. Наследих управлението след два сложни и разочароващи общи избори ", сподели Кейбъл. " Но се гордея с това, че партията се възвръща мощно, като резултатите от локалните избори предходната година бяха най-хубави за последните 15 години, записаха участие и централна роля в акцията за гласоподаване на народа. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР