Веднага след като законът официално я освободи от бившия ѝ

...
Веднага след като законът официално я освободи от бившия ѝ
Коментари Харесай

Докато чака развода си Джулиана Гани усилено работи за бебе

Веднага откакто законът публично я освободи от някогашния ѝ мъж, ще има нова женитба, която ще е " далеко ", разкри самата тя пред " Уикенд ". Когато обаче ще стане това, никой не знае. 

Все още законният мъж на Джулиана – фитнес инструкторът Станимир Ташев, от месеци се укрива в Англия. " Изобщо не знаем какво се случва с него – никой не го е чувал и виждал. Дано да не е нещо нелегално... ", показа някогашната брадърка. Процедурата по развода ѝ се точела към този момент осем месеца, а можела да продължи и още две години. Въпреки това обаче Гани се надява да стане знамение и още преди Великден да е свободна жена, с цел да мине под венчило с новия си обичан – Илиян. 

" Съдът ме развежда. " По взаимното единодушие " към този момент мина, той не беше склонен и ние платихме на моята адвокатка да се занимава с развода ", описа още Джулката. Тя даже имала дата за делото – 12 март, само че я отсрочила, защото с годеника ѝ тъкмо тогава били заети. 

Силиконката и новият ѝ мъж бяха специфични посетители на фотосите на първите излъчвания от новия сезон на шоуто " Комиците " по Би Ти Ви. Там те потвърдиха слуховете, че вършат опити за бебе, до момента в който чакат съдът да разтрогне брака със Станимир. " Даже не знаех, че има подобен слух, само че е истина ", показа моделката пред " Уикенд ". " Най-вероятно някой ни е подслушвал ", счита Илиян. Той не се тормози, че по закон някогашният мъж на моделката ще се води татко на детето, в случай че то се роди преди развода. " Разводът най-много до месец ще е реалност ", уверен е новият претендент на Гани.

Вместо да се занимава с тези проблеми, тя избира да се радва на новата обич. Не мисли за нищо, което може да се отрази на положителното ѝ въодушевление, не се тормози даже за роклята, която ще носи на възможната си втора женитба.

" Постоянно съм със стилисти, те ме обличат. А къде ще бъде сватбата? Където Илиян каже ", изясни Джулка. На финала на " Биг Брадър " обичаният ѝ подарил 40-дневно странствуване до Филипините, а сватбата щяла да е още по-далече. " Той Илиян си е вманиачен, тъй че нищо не се знае. Каквото той каже, това ще е ", отсече Гани.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР