Веднага след като софиянци ни дадат доверието си, с екипа

...
Веднага след като софиянци ни дадат доверието си, с екипа
Коментари Харесай

Деян Николов: Софиянци заслужават справедливо разпределение на бюджета на града

„ Веднага откакто софиянци ни дадат доверието си, с екипа ми ще стартираме работа по бюджета - разбор на това, което е изразходвано досега, както и проверка на това, което е изразходвано: всички поправки на ремонтите, подизпълнителите, тъй като в бюджета нещата могат да се случват доста по-добре. Дори да оставим настрани корупционните практики, самата община сега не съумява да действа. При срещите ми със софиянци се сблъсквм с неуместни неща. Ще дам образец: Много постоянно, с цел да се построи една детска градина, парцелът би трябвало да се отчужди. Той е частен парцел и там е добре да има детска градина.

Бюджетът за отчуждаване на общината за годината е 10 млн. За една хубава приблизително огромна детска градина да се построи, доста постоянно сумата за придобиване на подобен парцел, за отчуждаването му не е 10, само че е сред 1 и 2 млн. лева Тоест общината доста постоянно стига тези 10 млн. и завършва до там програмата за годината. Не може да строи повече детски градини, не може да построи път, тъй като парцелите не са отчуждени.

Ще е напълно тъкмо, в случай че кажем, че липсва съгласуваност сред направлението, което дава отговор за отчуждаването и направлението, което дава отговор за проектирането на София. Обратният проблем - отчуждили парцел, те по-късно по разпоредба и по закон те имат несъмнено време, в което би трябвало да стартират дейностите: проектирането, строителните действия. Те не са подготвени с плана. Имота е отчужден, чака, минава периода за отчуждаването, не се случват нещата и след това процедурата за отчуждаване стартира от начало. ", сподели Деян Николов канидат за кмет на София издинат от „ Възраждане. "

Той добави, че безсистемно харчене на средства и поправки на ремонтите са един от огромните проблеми, когато приказваме за оптимизация на бюджета в София.

„ Ако софиянци ми дадат доверието си и стана кмет на София ще работя за заслужено систематизиране на ресрсите за всички софиянци ", сподели Деян Николов в телевизинно предаване. ", сподели оше Деян Николов - претендент за кмет на София от „ Възраждане ".

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР