Веднага след като състоянието на лидерът на ПП БСП се

...
Веднага след като състоянието на лидерът на ПП БСП се
Коментари Харесай

Изписаха Корнелия Нинова от болница, свиква онлайн ПГ на БСП

Веднага откакто положението на водачът на Политическа партия Българска социалистическа партия се стабилизира, тя бе изписана от болничното заведение, където бе настанена предишния петък за лекуване от. Лечението ще продължи в домашни условия. Товасъобщиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.
В идните дни Корнелия Нинова ще възвърне работния си развой. Тя ще организира онлайн съвещания с Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и управлението на Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “, пишат още от левицата.
 Корнелия Нинова: На системи съм четвърти ден Корнелия Нинова: На системи съм четвърти ден
На системи съм четвърти ден – доста ми се желае скоро да ме изписват, само че лекарите преценят. Това сподели пред " Фокус " водачът на БС...
Припомняме, че през днешния ден от Българска социалистическа партия обявиха, че напущат Народното събрание и няма да вземат участие в работата по Бюджет 2021, поради " силовите способи ", употребявани от ръководещите в нарушаване на процедурите. Освен това, те показаха, че в редиците им имало народен представител под карантина, който участвал в зала, с цел да се събере кворум.
От своя страна също оповестиха, че напущат зала до изясняване на случая, само че бюджетът продължава да се гледа в зала в наличието на малко на брой депутати-експерти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР