Веднага след грандиозния успех на SPICE Music Festival 2019, организаторите

...
Веднага след грандиозния успех на SPICE Music Festival 2019, организаторите
Коментари Харесай

Хитови певци на SPICE Music Festival в Бургас през 2020 г.

Веднага след грандиозния триумф на SPICE Music Festival 2019, уредниците започнаха трескава подготовка на второто издание на фестивала! Затова към този момент са ясни и първите 11 актьори, които ще дойдат в Бургас за SPICE Music Festival 2020!

Това са C+C Music Factory и Sonique, които през миналото лято не съумяха да дойдат в Бургас, само че този път дават обещание да не пропуснат грандиозното шоу. През лятото на 2020 г ще забележим още мамбо фурията Lou Bega, Corona с присъединяване на бразилската дива Олга де Суза, немските хип хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, а за първи път на фестивална сцена в България ще забележим Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който ще извърши шлагера си “I like to move it ”, Rozalla с „ Everybody’s free ”, италианската денс групировката Black Box, LayZee aka Mr.President, който ще ни върне в 1996 с „ Coco Jamboo ”и английското дуо Maxx, което от 2019 още веднъж се завърна на сцената. Очаква се през декември да бъдат оповестени още реализатори, които ще се включат в шоуто следващата година. 

Това напълно не е всичко – огромната изненада е, че поради еуфорията на почитателите на 90-те, второто издание на фестивала ще бъде цели три дни – 7, 8 и 9 август 2020!

Фестивалната зона ще бъде по-голяма и още по-атрактивно проведена, чакат се доста почитатели от чужбина да се причислят към музикалното премеждие SPICE Music Festival 2020.

 „ SPICE Music Festival сподели на всички, че почитателите на положителната музика имат потребност от нов вид фестивално преживяване и ние сме подготвени да им го дадем още веднъж! Този път – в цели три дни, с още повече изненади, първокласен тон, впечатляващи резултати. Най-голямото празненство, на което в миналото ще присъствате ви чака през лятото на 2020! “  – безапелационен е уредникът на събитието Николай Тодоров.

Чакаме ви с доста въодушевление, с цел да си напомним едни от най-хубавите шлагери от 90-те, освен това в неповторим формат - на метри от морския бряг!

Билети за SPICE Music Festival 2020 могат да бъдат закупени от EpayGo и в мрежата на  EasyPay в цялата страна,  а цената на билета за трите фестивални дни е 88 лева. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР