Веднага след грандиозния успех на SPICE Music Festival 2019, организаторите

...
Веднага след грандиозния успех на SPICE Music Festival 2019, организаторите
Коментари Харесай

Следващото лято ще пеем “I like to move it” и „Coco Jamboo” в Бургас

Веднага след грандиозния триумф на SPICE Music Festival 2019, уредниците започнаха трескава подготовка на второто издание на фестивала. Затова към този момент са ясни и първите 11 актьори, които ще дойдат в Бургас за SPICE Music Festival 2020.

Това са C+C Music Factory и Sonique, които през миналото лято не съумяха да дойдат в Бургас, само че този път дават обещание да не пропуснат грандиозното шоу. През лятото на 2020 година ще забележим още мамбо фурията Lou Bega, Corona с присъединяване на бразилската дива Олга де Суза, немските хип хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, а за първи път на фестивална сцена в България ще забележим Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който ще извърши шлагера си “I like to move it ”, Rozalla с „ Everybody’s free ”, италианската денс групировката Black Box, LayZee aka Mr.President, който ще ни върне в 1996 с „ Coco Jamboo ” и английското дуо Maxx, което от 2019 още веднъж се завърна на сцената.

Това не е всичко – през декември ще бъдат оповестени още реализатори, а другата огромна изненада е, че поради еуфорията на почитателите на 90-те, второто издание на фестивала ще бъде цели три дни – 7, 8 и 9 август 2020 година

Фестивалната зона ще бъде по-голяма и още по-атрактивно проведена, чакат се доста почитатели от чужбина да се причислят към музикалното премеждие SPICE Music Festival 2020.

„ SPICE Music Festival сподели на всички, че почитателите на положителната музика имат потребност от нов вид фестивално преживяване и ние сме подготвени да им го дадем още веднъж! Този път – в цели три дни, с още повече изненади, първокласен тон, впечатляващи резултати. Най-голямото празненство, на което в миналото ще присъствате ви чака през лятото на 2020 година “, безапелационен е уредникът на събитието Николай Тодоров.

Билети за SPICE Music Festival 2020 могат да бъдат закупени от EpayGo и в мрежата на EasyPay в цялата страна, а цената на билета за трите фестивални дни е 88 лева SPICE Music Festival се провежда от „ Културно-масова активност “ ЕООД с извънредната медийна поддръжка на радио ENERGY – станция номер 1 за музика от 90-те. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР