Веднага след финала на Гран При на Австралия победителят Макс

...
Веднага след финала на Гран При на Австралия победителят Макс
Коментари Харесай

Хамилтън: Не съм избутал Верстапен от пистата

Веднага след финала на Гран При на Австралия спечелилият Макс Верстапен се оплака, че при борбата му с Люис Хамилтън при започване на надпреварата, британецът го е избутал от трасето. На старта Джордж Ръсел нападна Макс и го изпревари в първия завой, а секунди по-късно същото стори и Люис в завой №3, като при излизането от завоя отвори траекторията и Верстапен се оплака, че е бил избутан.

Хамилтън обаче е на друго мнение и изясни, че изпреварването си е било “доста обичайно ”.

“Мисля, че се получи много обичайно изпреварване. Макс спря прекомерно рано, аз стопирах по-късно за завоя, заех напълно вътрешната траектория и мисля, че всеки от нас остави задоволително място на другия. Той не се опита да ме притисне в завоя. Колите ни не се допряха, това е надпреварата ”, разяснява Хамилтън.
 Хамилтън: И двойна офанзива на Мерцедес нямаше да спре Ред Бул Хамилтън: И двойна офанзива на Мерцедес нямаше да спре Ред Бул
Първоначално Люис беше на друго мнение и при първия червен байрак огледа лявата част на предното крило, защото беше сигурен, че се е блъснал с Макс при офанзивата. Но се оказа, че няма никакви провали, нито по неговата, нито по колата на Макс.
 Леклер: Можех да реализира добър резултат Леклер: Можех да реализира добър резултат
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР