Веднага си мислим – това не беше ли само за

...
Веднага си мислим – това не беше ли само за
Коментари Харесай

Как и защо мъжете симулират оргазъм?

Веднага си мислим – това не беше ли единствено за дами? Не, тъй като и мъжете от време на време са принудени да го вършат.
Разбира се, мъжете обичат да споделят, че в никакъв случай не биха симулирали оргазъм. Но не е по този начин. В някои случаи прибягват до машинация. Но по какъв начин го вършат?

Как мъжете симулират оргазъм?
Мъжете симулират оргазъм, несъмнено, по малко по-различен метод. Ако органът не е задоволително корав, ще е мъчно да се реализира акт и да получи оргазъм. Но, в случай че една жена не се концентрира върху това и мощно желае мъжа, тогава слабата ерекция не е толкоз огромен проблем.
Следващият въпрос е: има ли еякулация или не? Първо, осъществяването ѝ изисква избрани "технически старания ", и второ, просто не си коства. Ако "актьорът " играе безапелационно, тогава дамата няма да забележи дали е имало еякулация или е нямало.
Когато двойката прави секс с презерватив, бързото унищожаване на презерватива неотложно отстранява доказателствата. Ако пък не се употребява презерватив, дамите не постоянно виждат, че не е настъпила еякулация, изключително в случай че вагината е била задоволително мокра.
Също по този начин количеството на семенната течност варира: мъжете, които мастурбират постоянно, създават по-малко такава. Същото важи и при някои медицински положения, като да вземем за пример уголемена простата, липса на тестостерон и преклонна възраст.

Защо мъжете симулират оргазъм?
Как се държи мъжът по време на фамилиарност и по какъв начин показва възбудата си най-добре демонстрира дали му е прелестно. Но всеки, който се движи, диша и стене по подобаващ метод, може елементарно да убеди партньорката си, че се любува на процеса.
Но за какво въпреки всичко мъжете си вършат този труд? Отговорът е простоват - по същите аргументи като дамите! Например, тъй като не се усещат задоволително мощни, с цел да кажат „ не “. Изглежда, че това е най-хубавият метод да не разочароват или обидят дамата.
И в случай че си мислите, че това е обвързвано с някакъв тип послушание, то изцяло грешите. Подобна постъпка е по-скоро симптом на прочувствена благотворителност, тъй като мъжът желае да задоволи обичаната си даже когато не е надъхан за любовни игри.
Ако мъж или жена не се насилват при сексуален акт и да му се любуват, значи всичко е наред. Но, несъмнено, има дни, когато желанието е едва - и двамата желаят, и двамата вършат всичко допустимо, само че финалната линия е недостъпна за някой от двамата. В този случай симулирането на оргазъм е най-практичното решение, което, от една страна, не наскърбява колегата, а от друга – не скапва и вашето лично въодушевление!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР