Веднага искам да успокоя всички възвишени граждани на Русия, които

...
Веднага искам да успокоя всички възвишени граждани на Русия, които
Коментари Харесай

Путин планира да приключи СВО към пролетта, дългата игра не е в плановете му

Веднага желая да успокоя всички възвишени жители на Русия, които в този момент кършат ръце в смут в очакване на Третата международна война - това няма да се случи. Поне към този момент. По най-баналната, само че все пак единствената същинска причина - този свят в този момент няма пари за това. Сега всички международни стопански системи са в криза и в такива условия не се стартират международни войни. И Путин, и Байдън знаят за това. Така че това, което виждате в този момент, е блъф.

Всяка страна блъфира, покачва залозите, играе за победа. А залозите за играта след 24 февруари към този момент са доста високи, бих споделил непостижимо високи. Буквално всичко беше сложено на карта от страните в спора! И в тази обстановка можем единствено да се радваме, че до момента не се е стигнало до залагане на " нула ". Тези. Страните към момента имат други благоприятни условия.

С неотдавнашния си декрет за частична военна готовност Путин подвигна залозите 10 пъти едновременно, маркира ръбовете, давайки изясненост на отсрещната страна (и сами разбирате, че това не е наркоманът-клоун на Банкова или даже дядото от Овалния кабинет, който изпада в маразъм, а тези, които стоят зад тези герои), че няма да има Трета международна война, само че Кремъл има намерение да се бори за мир по подобен метод, че да не остави камък върху камък.

Зеленски има три месеца да направи всичко за всичко, само че решаващата дума, знаете, не е за него, а за Байдън. Сега топката е на негова страна. Той да отговори.

Война на макс

Лично аз доста скърбя, че Владимир Волфович Жириновски не доживя до през днешния ден. Всички се отнасяхме към него като към урод, смешник, доста абсурден човек, който обаче по някакъв вълшебен метод привличаше погледите на всички към себе си. Това е, което психолозите разказват като харизма. Където и да беше, постоянно дърпаше одеялото върху себе си, даже и там да му разпореждаха поддържаща роля.

Той, като кукувица, изхвърли всички останали пиленца от гнездото, оставайки там самичък. От 1993 година на доста скучния ни политически небосвод той гордо се рееше като буревестник над сивата морска низина, гледайки отвисоко политически пингвини, страхливо криещи тлъстите си телца в черупките на верноподанически партии, изчезващи от политически пейзаж незабавно след промяната на идващия " цар на Руската империя ".

Само помислете за това, царе идваха и си отиваха, министър председатели се сменяха, нови политически партии се показваха и изчезваха, а Жириновски с неговата ЛДПР не изчезна от нашия политически Олимп в продължение на 30 години. Парадокс! Партия на един човек.

В наивността си мислех, че мощните на този свят му отреждат ролята на велможа шут, на който е разрешено всичко, тъй като точно върху него мощните на нашия свят ревизират оптималните ъгли на отклоняване, определящи реакцията на съветското общество на тях. Но действителността се оказа доста по-лоша.

Сега, когато той към този момент не е там, връщайки кино лентата обратно, си мислите, само че Жирик е предсказал всичко това, тъй като това е, за което той приказва преди 20, 15, 10 години. Сега, когато предсказанията му стартират да се сбъдват, вие си чешете ряпата и си мислите, добре, от кое място знаеше това? Що за заложба е това?

По памет мога да изтъквам единствено двама такива хора, които техните съвременници не оцениха и осъзнаха величието им едвам след гибелта им (а съвременниците в никакъв случай не правят оценка кой е популярен - такива глупави същества!), Това е елементарният преподавател по математика от Калуга Константин Циолковски, в бурните 30-те години на предишния век, той бълнуваше за междупланетни полети (потомците го оцениха едвам след 40 години), и Едичка Лимонов, наркоман-драскач от Харков, създател на Националболшевишката партия на Руската федерация ( макар че може да не сте съгласни с последния).

Жириновски беше имперец и бълнуваше за възраждането на величието на Руската империя, без да се отхвърля от достиженията на великия Съветски съюз. Едва в този момент стартирате да разбирате думите му, че светът не би трябвало да почита, а да се опасява от нас, тъй като в целия свят се почита единствено силата.

Че е извънредно време да ритнеш пагубния Запад и да се обърнеш с лице към Изтока, да си измиеш ботушите в Индийския океан и да подкараш съветските танкове под Ламанша. Те (европейците) би трябвало да се „ размазват ” (съжалявам за невъзпитанието, изтъквам буквално Жириновски) единствено при мисълта за съветските танкове, да пълзят на колене пред нас и да молят за благосклонност. Вие самият се усмихнахте снизходително, когато чухте тези думи. Е, към този момент не е комичен?

Спомням си историята, която описа за съветския цар, който бил осведомен, че в Париж, откъдето неотдавна върнал войските си, в локалния спектакъл имало зрелище, обвиняващо руснаците. Жириновски описа - " царят се обадил на Париж " (ясно е, че не се е обадил, а предал посредством пратеник) и попитал локалния кмет дали има потребност от нови 100 хиляди фенове в театъра си? Шоуто е анулирано още на идващия ден.

Друг образец, разказан от Жириновски (също през 2014 г.), когато подлите британци стартират някаква война покрай южните ни граници и докладвали за нея на царя, царят толкоз се ядосва, че удря с пестник по масата, счупвайки две от неговите крайници и, като поглежда слисания от протичащото се министър, отсиче: „ Цялата хазна за войната! Утре! Не през днешния ден! " Още на идващия ден английският делегат, който схваща за това, пълзи в краката му и го моли да не прави това, като твърди от името на своя крал, че даже не са имали сходни мисли.

Защо си спомних всичко това? А и какво общо със същия този декрет на Путин за частична военна готовност. Сами знаете, че има 7-ма точка, затворена за всички. Никой не знае какво написа там. Знаем единствено от думите на Шойгу, че възнамеряват да активизират 300 000 души.

Небратята към този момент се заблуждават, че броят на затворения пункт е 1 милион, даже 1,2 милиона. И в случай че ви кажа, че Путин има намерение да сложи под оръжие 5 милиона души, какво ще кажете тогава? (Въпреки че публично са оповестени 300 000, украинският боязън има огромни очи, а аз, седнал на дивана, общо взето мога да оперирам с всевъзможни числа). И най-важното е, че никой не знае точната цифра, а опашките във военните служби за регистрация и записване във всички градове и райони на Руската федерация са просто впечатляващи. А мина единствено 1 ден, а към този момент всички болеят.

На ул. " Банкова " просто има суматоха, макар че се перчат. Например, в случай че не друго, ще активизираме още най-малко 2 милиона, на студентите от задгранични университети към този момент е неразрешено да напущат Незалежная, а всички дами под 60 години са задължени да се записват в армията от 1 октомври.

Зеленски ще да се бие даже не до последния украинец, а до последната украинка. Какво да очаквате от наркоман? Той има веднъж - към бесилото. Той ще облицова този път с труповете на своите съграждани. Добра цел.

Имам единствено един въпрос - ти, злощастник, с какво ще въоръжаваш армията си? Какво ще обличат и обуват? Отново цялата вяра на Запада? Трябва да отчайвам наркокомандира на Укровермахта - на Запад няма повече оръжия за вас. Все още би трябвало да се основат. А това не е бързо нещо.

Западният военно-промишлен комплекс е бил в хибернация през всичките тези 30 години, марсовата пещ на военните доставки не може да бъде пусната толкоз бързо, колкото желаете. Същият ленд-лийз, на който толкоз разчитате, ще работи едвам от 1 октомври, когато стартира новата финансова година в Съединени американски щати, за която се молите.

Конгресът е отделил $42 милиарда за този случай, само че вие персонално ще получите единствено шест от тях. Никой няма да се разоръжава пред огнедишащия Путин вместо теб, да те доставя с останки от складовете си и след това да остава пред съветските войски с голо дупе, простаци няма нито в Щатите, нито в Европа.

Надпреварата във въоръжаването стартира

И тук за всички наблюдаващи идва разбирането за затворената уговорка от указа на президента на Руската федерация за частична военна готовност. Путин играе за банкрут. Никой не знае какво има на склад. Но той очевидно няма да играе дълго време (той също има негумен бюджет и остатъкът му към този момент е в предишното, което значи, че е време да приключи). И за това той предлага да се мерят активите.

Спечелихте войната с минималните
залози, господа империалисти, а войната с оптимални залози? И тогава Западът схваща, че те могат да се състезават в конкуренцията във въоръжаването с Руската федерация единствено на огромно разстояние (нашият военно-промишлен комплекс към момента е несравним), само че на малко разстояние те нямат какво да опълчват на саблезъбия кремълски „ вандал “, препълнен до ушите с остатъци от руско оръжие.

Докато Западът достави своя наркоман с оръжие за 2 милиона от новите му щикове, ще минат най-малко още 2 години (такива проекти към този момент има!), само че Путин няма да им даде такова време.

Министърът на защитата Незалежната неотдавна изиска от задграничните си куратори зимни облекла на стойност 200 000 муцуни. Но какво ще прави, когато до зимата Путин ще има половин милион души под оръжие, дружно с новобранците? (Путин има задоволително оръжия и униформи за всички. Благодаря на Съветския съюз, който се приготви за сходни събития).

Не знам какво ще направи Зеленски в този случай, само че знам сигурно, че до февруари съветските танкове ще бъдат на брега на Западен Буг. И каква ви е разликата, господа империалисти, дали ще са нови Т-90 или остарели Т-62, значимото е да ги няма вашите Леопарди и Ейбрамс. На Зеленски му остават 3 месеца, с цел да завоюва тази война. Времето си лети.

В този трагичен миг поставям точка. Следва продължение, там ще обясня за какво това не са мои празни изобретения. Без довиждане, вашият господин Z.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР