Вечно зависимият на Цветан Цветанов – Делян Добрев се оказа

...
Вечно зависимият на Цветан Цветанов – Делян Добрев се оказа
Коментари Харесай

ГЕРБ извади умрялото куче Добрев да лае вяло против ветото на президента Радев за КТБ!

Вечно подвластният на Цветан Цветанов – Делян Добрев се оказа лоялен бранител на последния закон, на който Румен Радев наложи несъгласие - промените в Закона за банковата неплатежоспособност, чийто съавтор бе депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Измененията получиха гражданственост като "Закона Пеевски за КТБ " и "Закон против вторичното плячкосване на КТБ ".

Тотално разобличеният началник на Кумгейт изплува от дупката и неенергично се опита да плюе по президентското несъгласие. Много е забавно, когато сходни депутати се вършат на предани и раздават правораздаване, а самите те са цялостна издънка.

Вероятно изблиците на схващане и хвърлянето в отбрана, е част от тактиката да продължи „ войната “ сред Радев и ГЕРБ. Интересно е, какъв брой сходни „ бити карти “ като Добрев може да извадят в офанзива, когато някой, който не е послушко срита в кокалчето „ мощните “ на деня.

И вместо Добрев да е на мястото си, а точно в пандиза, след поредицата разкрития за шуробаджанащина, то той е пъчи и дава ум.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР