Вечно търсещата себе си манекенка Нора Шопова е станала причина

...
Вечно търсещата себе си манекенка Нора Шопова е станала причина
Коментари Харесай

Нора Шопова уволнила Мис България?

Вечно търсещата себе си манекенка Нора Шопова е станала причина от Българската национална телевизия да излети една от най-красивите българки – Гергана Гунчева. Мис България 2004, която е брачна половинка на спортния публицист Петър Бакърджиев, изкара едвам две години в държавната медия, преди да й покажат вратата. За благополучие, незабавно си откри работа при конкуренцията – в Nova.

Симпатичната Гери към този момент втори месец води спортните излъчвания на частната телевизия. Говори се обаче, че въпреки сега да се радва на по-добра заплата и по-висок рейтинг спрямо Българска национална телевизия, се е преместила в Nova по нужда. Тя не правела проекти да сменя държавната телевизия, тъй като работното време там било по-удачно от позиция на грижите за двете й дребни деца. Синовете й от Петър Бакърджиев са на 3 и 6 години, а всеки знае, че държавната работа е доста по-подходяща за майка на малчугани в тази нежна възраст, написа Уикенд.

View this post on Instagram
A post shared by Gergana Guncheva (@gguncheva) on Jan 5, 2020 at 2:52am PST

Неизвестно за какво обаче в Българска национална телевизия решили да търсят място за Нора Шопова точно в спортната редакция. Тъй като щатовете там са лимитирани, някой трябвало да си тръгне, с цел да бъде назначена манекенката. Както е известно, няколко месеца откакто си потегли от Nova, където водеше прогнозата за времето, тя бе поканена в държавната медия като лице на публицистичното предаване “Питай БНТ” дружно с Драго Драганов – Чая.

Но защото още от първото издание стана ясно, че тази двойка е нелепа, а Нора – изцяло неподготвена за такава служба, взеха решение да й намерят ново място – този път в спортните вести. Точно когато излиза наяве, че Шопова ще влезе в спортната редакция, Гергана Гунчева я напуща, с цел да се реалокира в Nova. Това няма по какъв начин да не породи злословия, че едната манекенка е уволнена, с цел да обезпечи щат на другата.

Разликата сред двете е, че Гергана има стабилен стаж като състезателен кореспондент, преди да стане водещ. Освен това дипломата й за висше обучение е от Националната спортна академия, което значително способства за нейната подготовка. Всъщност още когато става Мис България преди 16 години, тя афишира, че желае да стане публицист. Докато Нора Шопова към момента се чуди каква желае да стане.

фотография:инстаграм нора шопова и гергана гунчева
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР