Вечно оплакващият се от липса на късмет в любовта актьор

...
Вечно оплакващият се от липса на късмет в любовта актьор
Коментари Харесай

Какво се случва с Боби Турбото? За любовта и играта

Вечно оплакващият се от липса на шанс в любовта артист Борислав Захариев, който свети напоследък с имитациите си в шоуто „ Като две капки вода ”, крие пораснало отроче в чужбина, написа blitz.

Бившето му гадже Матена отглежда сама в Холандия хлапе в предучилищна възраст, чийто биологичен баща е 37-годишният зевзек, твърди “Таблоид”, базирайки се на приятели на Боби Турбото.

Борислав и атрактивната брюнетка се разделиха през лятото на 2011-а година, след като почти бяха стигнали до женитба. В последна сметка обаче артистът и Матена не съумяха да се схванат дали да продължат взаимния си живот в България или в Холандия, където момичето имаше солидна и добре платена работа. Така отдалечената им връзка се разсъхна. На идната година обаче, палавницата се прибрала в отпуск в родината и звъннала на Захариев.

Макар и с разрушено сърце, Турбото се съгласил да се видят. След сълзлива вечеря с доста носталгия и взаимни обвинявания, двамата завършили рандевуто в леглото.    Няколко дни по-късно Матена си отпътувала, а в края на 2012-а родила момче. Макар дамата на твърди, че отрочето е плод на връзката й с художник от Амстердам, близки на Борислав са уверени, че именно той е татко на хлапето.

Матена в никакъв случай повече не потърсила Боби Турбото и сама отглежда наследника си, който следващата година потегля на учебно заведение. Тези, които са виждали детето обаче, са безапелационни, че е одрало кожата на артиста. „ Същото изпъкнало чело и сплеснат нос, дяволитите черни очички. Не ти би трябвало ДНК-тест, с цел да видиш, че бащата е Бобката ”, уверени са общи приятели на някогашната двойка.

Боби, който го играе доста ербап на екрана, само че в персоналния си живот е безпределно сгънат и непретенциозен,така и не намирал сили да сложи без заобикалки въпроса за бащинството пред Матена. Смятал, че няма право да се меси в персоналния й живот, а в случай че тя реши, сама ще го потърси.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР