Вечно неостаряващото момче реши да почерпи с пица за 43-тата

Вечно неостаряващото момче реши да почерпи с пица за 43-тата ...

Део крие бременната булка в планината.Вечно неостаряващото момче реши да почерпи с пица за 43-тата си годишнина, като събра само най-близките си приятели и познати за празника. Кадри от партито, което бе в известна столична пицария, издадоха щастливата вест, че той и Марианка отново ще станат родители.

Двамата вече имат син, който е на 2 годинки. „Когато влизам при Борислав, все едно стъпвам в храм. Няма такава радост, това е магия“, споделя Део, който често отменя жена си в грижите за малкия.

Слачев признава, че бащинството е променило целия му свят. Не случайно от неуморим купонджия се е превърнал в мъж за пример. Вечно усмихнатият водещ се е заел и с част от домакинските задължения, за да е в помощ на съпругата си, макар тя да се справя отлично със задачите у дома.

Тя е една от най-грижовните майки, да не кажа, че е най-грижовната. Възхищавам й се, респектирам и заставам до нея“, откровеничи близка приятелка на Мариана. Новината, че шоколадовата дама отново е бременна, приповдигна настроението на последователите, които обсипаха профилите в социалните мрежи на двама им с честитки.

Първото й зачеване било цяло чудо – „Проблемът беше, че не следях здравето си. При мен е имало бактерия, която си е работила здраво, а всъщност не е имало никакви симптоми. Една година се опитвах да забременея“, бе споделила в края на миналата година Мариана.

Едва тогава тя си позволи да коментира бременността и появата на Борислав. „Тя плачеше, а аз неадекватно се смеех“, казва в едно от интервютата си Деян.
 

Източник: blife.bg