Вечният секссимвол на българското кино Аня Пенчева се готви за

...
Вечният секссимвол на българското кино Аня Пенчева се готви за
Коментари Харесай

Аня Пенчева Се Готви За Сватба, Ангел И Ива Готови За Венчилото

Вечният секссимвол на българското кино Аня Пенчева се готви за женитба! Този път тя няма да се омъжва, а ще венчае сина си Ангел Караньотов.

Мотоциклетният играч от три години е дружно с гаджето си Ива Русинова, с която като че ли са родени един за различен. И двамата са влюбени във във високите скорости. Ива също има сполучлива кариера като дрифт играч. Двойката към този момент съществено се замисля за основаване на семейство, макар че Ангел към момента е единствено на 24 години.

Ива дефинира Караньотов-младши за мъжа на своя живот и непрекъснато показва любовта си към него.

„Нашето беше обич от пръв взор. Като го видях, доста ми хареса“, споделя Русинова. Красавицата от дребна обича поезията и към този момент е посветила няколко стихотворения на обичания си. Първоначално тя се дърпа от връзка с Ангел поради пристрастеността му към моторите – не желае да живее в непрекъснат боязън за живота му. Постепенно Караньотов я убеждава в рационалното си каране и самата Ива също стартира да се качва на две колела, написа „България днес“.

Наскоро Ангел предприе първата крачка към вричането във безконечна честност към Ива. Той й подари пръстен, прикрит в шоколадово яйце. Русинова прецизира, че той не е годежен, а просто израз на „ съществени планове “ от страна на приятеля й. Ива не смъква бижуто от ръката си и мечтае за деня, в който ще получи нов, само че този път с предложение за брак.

Родителите на Караньотов утвърждават Русинова, която съчетава в себе си рядката в последно време колаборация сред разум и хубост. Най-големият почитател на Ива е таткото Ивайло Караньотов, който пръв поздравява сина си за съвършения избор.

Преди да срещне дрифтърката, Ангел имаше популярност на плейбой и забърса не една и две столични хубавици. От своя страна Ива имаше по-сериозна връзка с различен авто играч.

Самата Аня Пенчева към този момент интензивно тренира за баба и напълно скоро може да дундурка две внучета. Нейната щерка Петя от брака й със Сашо Диков е в напреднала бременност и напролет се чака да роди за първи път. Аня доста желае да оказва помощ на Петя в развъждането на детето и си напомня главните правила за това. Пенчева към този момент има „ доведено внуче “. Дъщерята на брачна половинка й Ивайло Караньотов от предходния брак – Карина, роди преди четири години момченце, което е кръстено на дядото с името Иво. Популярната кореспондентка в Българска национална телевизия постоянно гостува с детето в дома на татко си, само че желае да се грижи сама за него и рядко го оставя на баща си и Аня Пенчева. Карина е близка с брат си Ангел, макар че двамата са от друга майка.

Тв водещата също утвърждава неговата другарка Ива и постоянно предлага на двамата да изпитат най-голямото благополучие – да имат лично дете. Русинова, която е с няколко години по-голяма от Ангел, е подготвена да стане майка и да зарадва Аня Пенчева с още едно внуче.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР