Вечните съперници в родния футбол Левски и ЦСКА отпътуваха заедно

...
Вечните съперници в родния футбол Левски и ЦСКА отпътуваха заедно
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА отлетяха заедно за подготвителните си лагери в Турция

Вечните противници в родния футбол Левски и ЦСКА отпътуваха дружно за своите лагери в Турция, където " сини " и " червени " ще се готвят за старта на пролетния полусезон в българското състезание.

Очаквано фактът, че двата отбора пътуват с един и същи аероплан провокира редица любопитни мнения, като наставникът на " армейците " Нестор Ел Маестро бе запитан дали би седнал със своя сътрудник от Левски Николай Костов.

" Пътувам много и то с разнообразни хора, тъй че това не е значимо. Не мисля, че ще стоим един до различен с треньора на Левски, само че ще имаме забавен диалог, в случай че това се случи, макар че аз избирам да виждам Нетфликс в самолета ", съобщи роденият в Сърбия експерт.

" Нямам другари в Левски, не считам да се сприятеляваме ", разяснява пък Джонатан Линдсет, за който стана ясно, че към този момент ще носи екипа с №10 на гърба си за " алените ".



Извън закачките Нестор Ел Маестро разкри още, че ЦСКА отпътува за Турция за да " извлече най-хубавото от всеки един ден " и добави, че е наясно с обстоятелството, че в България контролите " имат по-голяма стойност "

" Всичко е обикновено, няма нищо ново. Както във всяка подготовка опитваме да извлечем най-хубавото всеки ден, да използваме всяка подготовка, с цел да се подобряваме допустимо най-вече. Тренирахме добре в София и в този момент отиваме за най-важната част от подготовката в Турция ", съобщи старши треньорът на " алените ".

" Естествено най-важните мачове са тези, които ще бъдат при започване на сезона против Ботев Враца и Черно море. Тук в България другарските срещи имат по-голяма стойност в сравнение с в Германия, което има и своите позитивни страни. Всеки ден опитваме нещо ново, само че това са най-много елементи, а не нещо световно ", добави той.



В същото време от лагера на Левски Патрик-Габриел Галчев съобщи, че с всяка подготовка отборът надгражда, само че в това време регистрира, че напусналите Роналдо и Андриан Краев ще липсват съществено на " сините ".

" Тренирахме два дни и в този момент отиваме за главната част в Турция. Важното е да няма травми по време на подготвителния лагер и да се върнем оптимално готови. С всяка подготовка ние надграждаме. Получават ни се нещата в първите два дни и тъкмо поради това са тези подготовки - да сме отделени всички дружно и да се подготвим оптимално добре за идващия полусезон. Във всяка подготовка опитваме да надграждаме и да вършим нещата, които изисква от нас треньорът. Вярвам, че в този момент сме по-добре, тъй като първоначално нямахме огромна опция да се подготвим ", показа роденият в Испания футболист.

" С Роналдо постоянно доста добре сме се разбирали и ще липсва на целия тим сигурно. Пожелавам му всичко най-хубаво. Адриан е съществена част от отбора и ще липсва доста. Надявам да му се получат нещата в бъдеще, само че това си е негово персонално решение и аз му поисквам шанс ", сподели още той.

Запитан какво мисли за това, че Левски и ЦСКА ще летят дружно, Патрик-Габриел Галчев отговори: " Ние сме експерти и безусловно нищо неприятно няма в това, че пътуваме дружно ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР