Вечните съперници ЦСКА и Левски за втори пореден двубой помежду

...
Вечните съперници ЦСКА и Левски за втори пореден двубой помежду
Коментари Харесай

ЦСКА - София отдалечи Левски от третото място

Вечните противници ЦСКА и Левски за втори следващ дуел между тях не съумяха да си отбележат гол и още веднъж приключиха наедно 0:0 в среща от първия плейофен кръг на челната шестица в Първа лига.

Под проливния дъжд над националния стадион " Васил Левски " двата тима изиграха скучно първо полувреме, в което феновете по този начин и не видяха прецизен удар към която и да е от двете порти.

След почивката въпреки всичко и червени, и сини погледнаха по-смело към вратата на съперника, като по-чистите обстановки бяха основани от " армейците ".

В 57-та минута рисков изстрел на Греъм Кери бе отразен от стража на Левски Николай Михайлов. В заключителните минути на дуела Маурисио Гарсез бе изведен в отлична позиция от собствен съотборник, само че изстрелът му мина високо над задачата, а в добавеното време на срещата рисков удар на Жеферсон с глава мина на сантиметри над напречната греда.

На другата врата най-чистата опция пред Левски беше в 62-та минута, когато Билал Бари можеше да се възползва от неточност на Мено Кох, само че неприятният надзор на мароканеца разреши на стража на " алените " Димитър Евтимов да съкрати дистанцията и да се намеси.

Така, двата тима поделиха точките, с което ЦСКА се приближи на 11 пункта от водача Лудогорец, който даже при тъждество по-късно през днешния ден против Славия ще си подсигурява 11-та поредна шампионска купа.

За Левски пък точката значи, че " сините " са единствено на два пункта от 4-ия Черно море и на шест от 3-ия Ботев (Пловдив).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР