Вечната борба с излишните килограми намери поредно решение – специалисти

...
Вечната борба с излишните килограми намери поредно решение – специалисти
Коментари Харесай

Учени измислиха нов метод на слабеене – без спорт и диети

Вечната битка с непотребните килограми откри следващо решение – експерти от Технологичния университет в Нанянг (Сингапур) са създали техника, която разрешава да загубите до 30 % от тежестта, без да спортувате или да се подлагате на диети. Тя се основава на потреблението на лейкопласт, който е екипиран с фини микроигли, по-тънки от човешки косъм, съдържащи препарат за намаляване, оповестява Small Methods.

Веществото трансформира бялата лой в кафява лой. В човешкото тяло има два вида мастна тъкан - бяла и кафява. Кафявата способства за изгарянето на калории, а бялата провокира появяването на наднормено тегло. Това е непотребната бяла мастна тъкан, която е главната причина за доста болести.

Как да влезем във форма след празниците

Експерименти с мишки са посочили по какъв начин лейкопласт, носен от гризачите, почнал да трансформира нездравословната лой в потребна още на петия ден. Така животните освен почнали да губят тегло, само че също се е намалило и равнището на холестерола в кръвта им. Според професор от екипа задачата на учените е да се направи новаторски лейкопласт - на ниска цена и комфортен за хората.

Подобни вести четете на noviteroditeli.bg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР