Вечната Амбър на българската политика Меглена Кунева страда от тежко

...
Вечната Амбър на българската политика Меглена Кунева страда от тежко
Коментари Харесай

Кунева ослепя, движи се само с водач

Вечната Амбър на българската политика Меглена Кунева страда от тежко късогледство. Прокуден от персоналната ѝ партия „ Движение България на жителите ” разкри пред „ Уикенд ”, че досегашната му началничка вижда малко неща от протичащото се към нея.

„ Сляпа е като къртица. Колкото повече се задълбава в чиновническо ровене по книжа, толкоз по-зле става ситуацията. Не се чудете, че постоянно може да я видите да движи подпряна на разнообразни кавалери. Няма нищо плътско, просто употребява най-близкия до себе си за навигатор. Особено на публични събития наложително си лови лидер, другояче рискува да се пребие някъде ”, твърди информаторът.

Бившият съпартиецът на „ реформаторката ” признава, че избавителният досег в първия срещнат е родило повече любовни злословия, в сравнение с Кунева може да се похвали в действителния живот. „ Често се написа за тоя или оня ухажор на Меглена. Истината е, че множеството пъти става дума за неправилно пояснение – тя е много надута, дръпната и студена . Повечето пъти мераклиите са просто гидове ”.

Политическите ѝ съперници шушукат, че зрителните проблеми на Меглена се появили още на млади години , малко откакто станала младоженка на Андрей Пръмов. Боркинята за народна власт се омъжила през далечната 1985 година за комунистическия правоприемник на обилна селска женитба в карловското с. Войнягово. Оттук е свекърът на Меглена - Иван Пръмов, бивш аграрни министър и секретар на Централен комитет на Българска комунистическа партия, към този момент мъртвец. В селото и през днешния ден загатват за рода Пръмови. Бай Иван постоянно посрещал в дома си в столичния кв. „ Бояна ” посетители от Войнягово. Още преди време топ комунистът споделял, че от трите си снахи най-вече харесвал Меглена - единствено тя му викала „ баща ”, уважавала го и го почитала с нужния такт.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР