Вечеря казва, че е била емоционална развалина“, след като разбра,

...
Вечеря казва, че е била емоционална развалина“, след като разбра,
Коментари Харесай

Вечеря „емоционална развалина“, след като спечели зашеметяващ крайбрежен дом в Корнуол за £3 милиона в теглене на награди

Вечеря споделя, че е била „ прочувствена руина “, откакто разбра, че е спечелила замайващ крайбрежен дом за £3 милиона в Omaze Теглене на премия.

73-годишната Роуз Дойл завоюва ключовете за къща с пет спални в Корнуол като част от лотария, която събра £3,1 милиона за Световния фонд за природата. Бабулята на четирима от Бирмингам в този момент е горделив притежател на крайбрежно леговище и £100 000 в брой - защото завоюва най-новото изтегляне на Omaze Million Pound House Draw.

Луксозният парцел, който се предлага без ипотека и с всички покрити правосъдни такси, е цялостна с хидромасажна вана и панорамна панорама към заобикалящата провинция Корнуол. Роуз сподели: „ Когато потвърдиха премията, бях прочувствено разрушена!

„ Тази победа трансформира живота ни – фантастична е за бъдещето на фамилията ни – те няма да би трябвало да се борят толкоз, колкото ние да се. Аз съм клиент на Omaze от известно време и почтено казано, тъй като знам, че влизам във всяко изтегляне автоматизирано, не проследявам всички къщи в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР