Вечерта преди смъртта му, певецът бил при него. Посетил го

...
Вечерта преди смъртта му, певецът бил при него. Посетил го
Коментари Харесай

Низ От Черни Трагедии Сполетя Веско Маринов, Но Тъгата От Загубата Още Не Е Приключила

Вечерта преди гибелта му, артистът бил при него. Посетил го дружно със сестра си. Възрастният мъж им заръчал да продължат да се грижат за лимоновото дръвче в двора му. От 20 години той полагал грижи за дръвчето и доста се радвал на плодовете му.

Умиращият дъртак споделил с децата си какво му тежи най-вече доста. Той съжалявал, че тази година няма да успее да засади доматите в градината си.

Веселин Маринов е безапелационен, че няма да продаде бащината си къща и един ден ще се върне там, с цел да изкара умерено старините си. Но след гибелта на татко си, той към момента не е ходил в дома му, защото няма сили да го направи.

Почерненият артист отхвърля да се храни. Отложил е всичките си изяви, макар разочарованието на почитателите му. Веселин Маринов е изгубил предпочитание за работа и не намира сили да се върне на сцената.

Неотлъчно до него е актуалната му обичана. Единствено тя му дава сили за живот. Но макар напъните й, Веселин Маринов не може да излезе от тежката меланхолия, в която се намира, написа “Ретро “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР