Вечерта преди първия си работен ден, колата на студент от

...
Вечерта преди първия си работен ден, колата на студент от
Коментари Харесай

Шеф подари личния си автомобил на служител

Вечерта преди първия си работен ден, колата на студент от Алабама се счупила. След отвод от негов прочут да го закара, Уолтър Кар схванал, че няма различен избор, с изключение на да измине 32 километра пешком, оповестява " Нова телевизия ". 

Телефонът му посочил, че дистанцията от Доудуд до Пелам е седем часа. Въпреки това той останал правилен на себе си и хладнокръвен в решението да отиде на работа.

" Никога не съм си представял да се откажа. Мога да бъда надвит, единствено в случай че го разреша на себе си ”, споделя пред Си Ен Ен Уолтър.

Историята стига до неговия шеф Лука Марклин. Тъй като единствената спънка на Уолтър да бъде в компанията е намирането на благонадежден превоз, шефът му решил да направи нещо по въпроса. Впечатлен от решимостта и характера на Уолтър, той решил да му подари персоналния си автомобил, който е създаден през 2014 година.

" Ясно е, че колата ще се употребява доста по-добре от него. Той е страховит и е нашият модел за подражателство ", споделя Лука Марклин.

Той също по този начин стартирал акция за събиране на средства, които да оказват помощ на младежа. Целта била да се съберат 2000 $, само че сумата станала 11 000 $.

Уолтър Кар споделя, че е разчувстван от поддръжката. Историята за човек, решен да отиде на работа в точния момент, трогна мнозина, които помогнаха, с цел да се промени един живот.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР