Вечерният рейтинг на bTV рязко е затънал след края на

...
Вечерният рейтинг на bTV рязко е затънал след края на
Коментари Харесай

bTV го закъса след Шоуто на Слави

 Вечерният рейтинг на bTV внезапно е заседнал след края на " Шоуто на Слави ". Макар че малкия екран продължава да се хвали с положителни резултати, се канела да смъква риалитито на психоложката Ани Владимирова, което потегли на мястото на Дългия в четвъртък и петък, само че било същински неуспех на фона на своя предходник.

Още преди Нова година вместо " Истински истории " с водещ Ани Владимирова щяло да тръгне ново предаване, сочат клюките в тв средите. С работата по него бил претрупан Краси Ванков, на който родният ефир дължи риалити сериала " София денонощно " и поредицата " Съдби на кръстопът ".

Новото шоу щяло да бъде издържано в същия живописен жанр като другите две – с дилетанти вместо същински артисти, само че тематиката щяла да е криминално-полицейска. Идеята била да показва действително случили се събития, в които имената на настоящите лица са сменени, а самите облици се играят пред камерата от натуршчици. Точно такава е концепцията в голяма част от епизодите на " Съдби на кръстопът ", предавана по Нова тв, само че там са включени освен престъпни, а и всевъзможни други типове персонални драми, написа " Уикенд ".

Дни преди да се разчуе за концепцията за свалянето на " Истински истории " от програмната скица, Би Ти Ви за следващ път се похвали, че е най-гледаната телевизия в страната. Медията показа рейтингите за септември, съгласно които предаването на Ани Владимирова е осмо в Топ 10 на най-гледаните риалити и развлекателни стратегии. Специалисти обаче съзират нещо неправилно в посочените данни. " Ако е толкоз сполучливо, за какво ще го сменят? ", питат те. Твърди се, че сериалът на Нова тв " Пътят на достойнството ", който се излъчва на гърба на " Истински истории ", съществено е блъснал по рейтинга на конкуренцията. Смята се също, че сходен триумф на продукцията не би бил вероятен в конкуренция с " Шоуто на Слави ", което даже шоу като " Господари на ефира " не съумя да пребори.

" Дългия беше непреклонен! Ако беше останал в Би Ти Ви, в Нова несъмнено нямаше да посмеят да пуснат бг сериал от 22 часа вечерта, тъй като никой нямаше да го гледа ", уверени са доста водещи. Показателно е, че за първи път от много време в Топ 10, който по традиция е непокътнат на предаванията на Би Ти Ви, в този момент място намират цели три стратегии на конкуренцията – " Маскираният артист ", " Откраднат живот " и " Игри на волята ".

За разлика от " Истински истории ", което се продуцира от шефовете на " Фермата " Иван Христов и Андрей Арнаудов, " Комиците и другари ", което тече на мястото на " Шоуто на Слави " от понеделник до сряда, е без забележка от страна на малкия екран. На него се гледало като на златната кокошка в Би Ти Ви – рейтингът му е непреклонен, без значение в кой ден и от какъв брой часа се излъчва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР