Вечерният рейтинг на bTV рязко е паднал надолу след края

...
Вечерният рейтинг на bTV рязко е паднал надолу след края
Коментари Харесай

bTV закъса след края на Шоуто на Слави, сега опитва...

Вечерният рейтинг на bTV внезапно е паднал надолу след края на " Шоуто на Слави ". Макар че малкия екран продължава да се хвали с положителни резултати, се вършат проекти да бъде свалено риалити предаването на психоложката Ани Владимирова, което потегли на мястото на Дългия в четвъртък и петък. Форматът бил същински неуспех на фона на своя дълготраен предходник.

Още преди Нова година вместо " Истински истории " с водещ Ани Владимирова щяло да тръгне ново предаване, се чува от клюки в тв средите. С работата по него бил претрупан Краси Ванков, на който родният ефир дължи риалити сериала " София денонощно ", както и поредицата " Съдби на кръстопът ".

Новото шоу щяло да се организира в същия живописен жанр като другите две – с дилетанти вместо същински артисти, само че тематиката щяла да е криминално-полицейска. Идеята била да показва действително случили се събития, в които имената на настоящите лица са сменени, а самите облици се играят пред камерата от искащи популярност дилетанти. Точно такава е концепцията в голяма част от епизодите на " Съдби на кръстопът ", предавана по Нова тв, само че там са включени освен престъпни, а и всевъзможни други типове персонални драми, написа " Уикенд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР