Вечерен час за всички жители на община Панагюрище въвежда от

...
Вечерен час за всички жители на община Панагюрище въвежда от
Коментари Харесай

Вечерен час се въвежда в Панагюрище

Вечерен час за всички поданици на община Панагюрище вкарва от довечера поради обстановката с ковид. На децата ще бъде неразрешено да излизат на открито от 20:00 часа до 6 часа сутринта, а на възрастните - от 21:00 до 6 часа, съобщи Българска национална телевизия.
" Панагюрци са дисциплинирани хора, те имат възприятие за общественост, само че има една дребна част, може би не повече от 10%, така наречените безсмъртни, в кавички, които не си дават сметка за заплахата от пандемията и не съблюдават никакви правила. ", сподели кметът Белишки.
Забраната няма да важи за работещите на смени, като те ще би трябвало да показват служебни документи за това. Свободно ще бъде придвижването и на всички, които се нуждаят от здравна помощ. Жителите на Панагюрище одобряват умерено ограничаващата мярка.
Освен това се не разрешава и достъпът до дворните пространства на детските градини и учебните заведения. Прекратява се потреблението на автоматите за продажбата на кафе и безалкохолни питиета. Нарушителите ги грози санкция, а осъществяването ще се следи от полицията.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 3 април
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР