Вeчерен час за всички жители на община Панагюрище въвежда от

...
Вeчерен час за всички жители на община Панагюрище въвежда от
Коментари Харесай

Въвеждат вечерен час и в Панагюрище

Вeчерен час за всички поданици на община Панагюрище вкарва от петък кметът на града Никола Белишки. За децата ще бъде неразрешено да излизат на открито след 20:00 часа, а за възрастните - след 21:00 часа, като и в двата случая ограничаването е до 6:00 сутринта. Изключение ще се прави единствено за работещите на смени, като те ще потвърждават това със служебни документи.

Той описа, че е бил предизвикан от всеобщото тъпчене на разпоредбите за ограничение разпространяването на болести. Нощем младежи си вършат другарски сбирки по пейките в парковете, в детски градини и под дърво и камък. Денем пък персонално той е виждал по какъв начин по няколко майки се събират на раздумка край бебешките колички.

" Въведени са и ред други ограничавания. " Наясно съм, че възбраната ще ми навлече рецензии и яд от жителите на общината, само че съм подготвен да понеса това в името на това да се опазим от новия вирус. Такава ми е работата, не може всички да са удовлетворени, само че съзнателните хора ще оценят ролята на това решение. Важно е да създадем всичко допустимо, с цел да излезем колкото може по-скоро от тази спешна обстановка ", сподели кметът Белишки, представен от NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР