Вечер на Стефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор,

...
Вечер на Стефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор,
Коментари Харесай

Вечер на Стефан Данаилов събира негови студенти в Народния театър

Вечер на Стефан Данаилов  Стефан Данаилов Стефан Данаилов е прочут български артист, политик от Българска социалистическа партия, министър на културата в събира на 14 юни негови студенти, артисти от Народния спектакъл, оповестиха от трупата.

Ана Пападопулу, Зафир Раджаб, Павел Иванов, Христо Терзиев, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Радина Боршош, Иван Юруков, Валери Йорданов, Христо Чешмеджиев и Илиана Коджабашева ще се включат в събитието, което при положително време ще бъде на сцената зад театъра.

Под режисурата на племенницата на Мастера - Росица Обрешкова, артистите ще показват определени фрагменти от издадената през 2017 година биография на Стефан Данаилов  Стефан Данаилов Стефан Данаилов е прочут български артист, политик от Българска социалистическа партия, министър на културата в - "Романът на моя живот " с създател Георги Тошев, както и обичани негови песни. Ще бъдат показани и елементи от филми за артиста, снимани от Георги Тошев.

В случай на неподходящи метеорологични условия, събитието ще бъдат преместено на сцена "Апостол Карамитев " в театъра, при съблюдаване на рестриктивните мерки за потенциала на фенове.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР