Вечер изпълнена със звезден блясък очаква зрителите на NOVA броени

...
Вечер изпълнена със звезден блясък очаква зрителите на NOVA броени
Коментари Харесай

Треска за Оскари: „Златната нощ“ по NOVA

Вечер изпълнена със звезден искра чака феновете на NOVA броени часове преди раздаването на най-дългоочакваните кино награди – „ Оскар “ . Малко преди среднощ на 9 февруари по NOVA Ива Софиянска – Божкова и Мариян Станков – Мон Дьо ще потопят киноманите в атмосферата на Холивуд и кино събитието на годината. Заедно с едни от най-известните български артисти, продуценти и кино критици, водещите ще разясняват настоящите вести към подготовката на церемонията, аления килим и номинациите в влиятелните награди „ Оскар “. В студиото като ководещ ще бъде и поознатата с кинорубриката си в „ На кафе “ Андреа Банда Банда, която ще наблюдава последните мерки на звездите преди да минат по Червения килим.

„ Отново без водещ! Отново бели! Интригата е сложена още на старта. Това е финалът на Сезонът на премиите. За американците Оскарите са като барбекюто за 4-и юли, по-чакани са от Супербол. Интригата се върти към филмите и режисьорите и там безусловно ще се лее кръв. Това е годината, в която се завръщат любимците, част от елитния тим на Холивуд. Ал Пачино, Антъни Хопкинс, Том Ханкс, Рене Зелуегър и Шарлийз Терон не са получавали номинации повече от десетилетие. Нещо любопитно, което изчислихме – в категорията за поддържаща мъжка роля междинната възраст на номинираните е 71 години. Ако погледнем към двете мъжки актьорски категории междинната възраст е 60, до момента в който при дамите възрастта пада на 40 години “, разясняват Мариян Станков – Мон Дьо и Ива Софиянска – Божкова.

Тази година най-вече номинации събира филмът „ Жокера “ . Непосредствено след него се подреждат престъпният епос на Скорсезе – „ Ирландецът “ и „ Имало едно време… в Холивуд “ на Тарантино. За „ Оскар “ ще се борят още одисеята от Първата международна война на Сам Мендес „ 1917 “ , и пробива на годината – южнокорейската класова ирония „ Паразит “ . Повече от забавни са и номинациите при актьорите, измежду които се подреждат още титанични имена като Хоакин Финикс, Леонардо ди Каприо, Антонио Бандерас, Джо Пеши, Скарлет Йохансон, Брад Пит, Кейти Бейтс и Марго Роби. Кой е любимецът на феновете? От понеделник, на уеб страницата, всеки искащ може гласоподава в категориите „ Най-добър филм ”, „ Главна мъжка роля ” и „ Главна женска роля ”.

Специалното студио Треска за Оскари:„ Златната нощ “ стартира в 23.50 ч. на 9 февруари по NOVA и ще продължи до 3.00 ч., когато феновете ще могат да проследят онлайн церемонията по връчване на 92-те награди „ Оскар “ в ефира на филмовия канал KINO NOVA. Кои ще бъдат огромните спечелили – следва да разберем напълно скоро. Ценителите на седмото изкуство могат да вземат участие в специфична онлайн игра на и да получат опцията да станат част от най-бляскавото киносъбитие в света – премиите „ Оскар “. Победителят от тях ще има опцията да се причисли към публиката покрай Червения килим на идната гала през февруари 2021 година дружно със собствен непосредствен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР