Вечен календар“ на 163 години предсказва, че новата 2023 г.

...
Вечен календар“ на 163 години предсказва, че новата 2023 г.
Коментари Харесай

Вечен календар вещае плодородна година за тези, които се обичат

„ Вечен календар “ на 163 години предсказва, че новата 2023 година ще бъде под въздействието на планетата Сатурн в зодия Дева в дома на Меркурий. Това по разпоредбите на астрологията вещае изобилие, съобщи Българска телеграфна агенция. Календарът е публикуван през 1860 година в Букурещ, когато още няма книгопечатане, само че е доста прецизен и дава обещание на мъжете и дамите, които се обичат, огромна мощ и доста плодородна 2023 година

Зимата на 2023 - мека, само че лятото - извънредно горещо

Според календара, през идната година няма да има бедстващи хора в моретата, само че началото на зимата ще е студено, средата – топла, а в края зимата ще бъде мека.  За сметка на това, пролетта на 2023 година ще е студена. Лятото ще е извънредно топло с талази на горещини, а есента ще донесе доста наводнения.

Вечният календар вещае още, че през 2023-а ще се случат „ доста злодейства и ще се явят доста крадци, ще има боеве по света и гибел на велики человеци “.

Пълният текст на предсказанието е приспособен към актуалния правопис и се показва пред читателите, както е напечатан и без редакция. Книгата „ Вечен календар “ от 1860 година е експонат на отдел „ Етнография “ при Регионален исторически музей – Видин. В него кръгът на Слънцето значи броя на циклите. Те са 28. Първото число на месеца подхожда на датата 14 по новия жанр. Броенето в България от 1916 година е по Григорианския календар.

В предсказанията по години са направени на база подреждането на планетите по отношение на Слънцето и връзката им със зодиакалните знаци. Всеки един цикъл от предсказанията е от 28 години, след което има повтаряемост. В книгата прогнозите са до края на 20-и век по години, след което стартира новият цикличен цикъл от 28 години.

Календарът познава събитията от 2022 г. 

Ако съдим по отминаващата 2022 година очевидно предсказанията отпреди повече от век и половина са се сбъднали –„ ще се прилучат доста войнства, боеве, сечове и убийства велики. Царете и князете ще отегчават поданиците си с налози огромни и разнообразни неправди. Непокорство ще има от поданиците към своя си цар. И проваляне на едно царство. При това ще се приучат доста прения и несъгласия сред другари и братя “, беше предсказанието за 2022г.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР