Вече знаем за невероятната издръжливост на женските тела и сме

...
Вече знаем за невероятната издръжливост на женските тела и сме
Коментари Харесай

10 интересни факта за женското тяло, които малко хора знаят

Вече знаем за невероятната устойчивост на женските тела и сме чували за разликата сред разпознаването на цветовете при мъжете и дамите. А знаехте ли, че целулитът не е " неприятна лой ", а нещо безусловно обикновено? Какво ще кажете за това, че дамите са по-рационални от мъжете по природа?

Събрахме 10 обстоятелството за женското тяло, които евентуално в никакъв случай не сте чували...

1. Вратовете на дамите са по-подвижни

Забелязали ли сте по какъв начин се обръщат дамите и мъжете, когато ги повикат? Опитайте това и ще видите, че мъжът обръща цялото си тяло, а дамата просто обръща главата си. Причината е в мускулната конструкция, която е по-еластична в женските тела.

Но, скъпи дами, апелирам ви, внимавайте, когато въртите главите си. Според изследване от Медицински център на университета Лойола, дамите изпитват болки във врата доста по-често от мъжете.

2. Жените имат сензитивен слух, когато спят

Този факт е резултат от постепенен развой. Жените са чувствителни към шума, до момента в който спят, тъй че да могат да бъдат събудени от плачещо бебе. Но положителната вест е, че това предписание важи единствено за мощни шумове. Тихият диалект няма да разсъни една жена.

Поради тази причина дамите доста по-често имат нарушавания на съня от мъжете.

3. Едната гърда на дамите постоянно е по-голяма от другата

Разликата може да е съвсем невидима или доста трдуно забележима, само че е реалност. Никой няма безусловно симетрични гърди. Има доста аргументи за това. Това може да бъде да вземем за пример размерът на гръдната тъкан или друг размер или форма на гръдния панер. Понякога това зависи даже от еластичността на кожата.

Както и да е, имаме вяра, че всички гърди са красиви.

4. Жените са по-рационални от мъжете

Въпреки общото мнение, че дамите са по-емоционални, а мъжете са по-рационални, действителността е напълно друга. Дебелата мозъчна кора се асоциира с по-рационално мислене, до момента в който по-големия размер на мозъка се свърва с повече емоционалност. Жените имат по-дебела мозъчна кора.

5. Целулитът не е нещо неприятно

Първо, " целулит " не е медицински термин. Също по този начин не е знак за затлъстяване, а за зрялост на дамата.

Според статистиката, единствено една от 40 дами няма подобен вид струпване на мазнини в глутеалната и бедрената област.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР