Вече започна да се превръща в нещо нормално спортистки да

...
Вече започна да се превръща в нещо нормално спортистки да
Коментари Харесай

Футболистката, която си направи OnlyFans заради феновете

Вече стартира да се трансформира в нещо обикновено спортистки да поглеждат към OnlyFans в опит или да придобият по-голяма известност, или да припечелят повече пари.
 Александра Янкулеску - от Олимпиадата до OnlyFans
Александра Янкулеску - от Олимпиадата до OnlyFans

Какво накара спортистката да си направи профил в платформата за възрастни

Примерите станаха доста, а към тях можем да прибавим и футболистката Никол Тея. Тя се състезава за един от най-слабите тимове в мексиканското състезание и е решила, че отвън терена нещата ще се получават по-добре.

Според испанското издание Marca, Тея е взела това решение, тъй като е била подтикната от почитателите си да го направи. Към момента не е ясно дали в профила ѝ в OnlyFans ще има порнография, само че не наподобява по този начин. В описанието към него 23-годишната футболистка е завила, че фотосите ще бъдат артистични.

Месечният абонамент за профила ѝ е в размер на 17.50 $, а годишният - 175.50 $. В Instagram Никол Тея има близо 400 000 почитатели, тъй че надали ще ѝ е мъчно да трансформира част от тях и в клиенти в.

Секси фотосите, които футболистката разгласява също навеждат на мисълта, че новото ѝ начинание има всички предпоставки да се окаже по-успешно от изявите ѝ на терена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР