Вече втори ден феновете на Калоян Николов се чувстват ощетени

...
Вече втори ден феновете на Калоян Николов се чувстват ощетени
Коментари Харесай

Скандал! Нарочно прецакаха Калоян в „Гласът на България”, победата на Жаклин уредена?


Вече втори ден почитателите на Калоян Николов се усещат ощетени от загубата му на прага на триумфа в „ Гласът на България ”. Победата отиде у Жаклин Таракчи, само че по-мнителните фенове незабавно заподозряха нередности във финалната борба.

Според тях от продукцията безусловно са подарили успеха на Жаклин, тъй като за нейно финално осъществяване бе определена класика в българската музика, към която малко на брой могат да останат безразлични, а точно „ Повей, ветре ” на именитата Паша Христова.

В същото време Калоян за цялото шоу не извърши нито една българска ария, което бие на очи. Дали менторът му Любо Киров е отговорен или самият Калоян по този начин си подбра всички песни, само че е реалност, че той на български по този начин и не пропя.

Това доста въздейства на зрителския избор и сигурно има огромна заслуга за триумфа на Жаклин. При това тя се сети да пее на български чак в самия завършек на предаването.

Според някои конспиратори Дара едва ли би дала такава ария на Жаклин, защото тя е от по-новото потомство, което не слуша доста българска сцена. Затова най-вероятно продуцентите имат пръст в избора на репертоара и по този метод са помогнали на 18-годишната госпожица.

В обществените мрежи царува възмущение от загубата на Калоян, който съгласно мнозина е нямал еднакъв в цялото предаване. Все отново това е артистът, който победи не кого да е, а вокалиста на „ Д2 ”, което приказва доста.

31-годишният рокаджия обаче остана на крачка от 50-те бона, които щяха да му оказват помощ доста да започва своя независима кариера, каквато е и огромната му фантазия.

Такава кариера в този момент може да започва Жаклин Таракчи, само че мнозина я дефинират като прекомерно отегчителен реализатор, който няма да пробие в суровия свят на шоубизнеса.

Източник: Vihrogon.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР