Вече втора седмица властите издирват избягалите от Централния софийски затвор

...
Вече втора седмица властите издирват избягалите от Централния софийски затвор
Коментари Харесай

Нова Информация За Избягалите Затворници! Примката Се Стяга, Вижте Какво Съобщи Вътрешният Министър Радев!

Вече втора седмица управляващите търсят избягалите от Централния софийски затвор нарушители - Владимир Пелов и Радослав Колев.

Двамата търсени мъже са рискови. Радослав Колев е рецидивист, наказан на 26 година зад решетките за ликвидиране. Владимир Пелов Стефанов пък има присъда 30 година " отнемане от независимост ". Той е наказан за обир, похищение и опит за ликвидиране на двама служители на реда.

Силовият министър разяснява и други тематики.

Затворникът от Пловдив не е избягал, а просто не се е върнал, сподели той. " Това не е напълно отговорност на Министерство на вътрешните работи, виновни са и други министерства ", отсече вътрешният министър.

Георги Т., на 42 година, който изтърпява присъда от една година за опиати, е напуснал, или по-точно не се е прибрал в пандиза в Пловдив.

Простреляният служител на реда от Ловеч е превозен във Военномедицинска академия и няма заплаха за живота му, разяснява министърът на вътрешните работи Валентин Радев случая с простреляния служител на реда при спецакция.

Радев взе отношение и по тематиката за уволнения началник на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Петко Войвода ". " Имаше подаден сигнал за корупционна скица и той самият е отговорен, тъй като пуска сигнал ", добави още той.

Силовият министър разяснява и тематиката за Западните Балкани. По думите му те са извънредно стратегически значими за Европа по отношение на опазването на границите, защото всички мигранти минават оттова, най-много през Сърбия.

Радев уточни, че изключително значимо за Европейския съюз е тематиката за сигурността на границите, сигурност по въпроса за миграцията и сигурността по отношение на трафик на оръжия.

" България е подготвена да опази границите от нова вълна от мигранти ", съобщи Радев и добави, че границата със Сърбия е извънредно значима за мигрантския поток.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР