Вече всички са наясно, че доброто старо писмо е извън

...
Вече всички са наясно, че доброто старо писмо е извън
Коментари Харесай

Библия на кифлата! Искате да сте кралицата на горещите сексемеси и голи селфита? Няколко прости правила

Вече всички са наясно, че положителното остаряло писмо е отвън приложимост. В цифровата епоха на Снапчат и Скайп поколението на Милениума поддържа огъня в връзките с голи селфита и/или сексемеси

Според изследване сексемесите в споделена и сериозна връзка, водят до по-високи равнища на задоволство в връзките. Излиза, че пътят към стабилната връзка минава през известията в телефона ти. Но всяка от нас, която е получавала „ Искам да усетиш твърдото ми предпочитание да те имам “ знае, че изкуството на секс-съобщенията изисква малко повече усърдие от това да напишеш непосредствено първото, което ти минава през акъла.

Съвети от фотографа:

РЕПЕТИЦИИТЕ ВОДЯТ ДО СЪВЪРШЕНСТВО

Да, знаем, че да си мислиш по какъв начин ще си направиш голо селфи е едно, а да си го направиш е напълно друго. В 9 от 10 пъти стоим пред огледалото и си мислим „ Имам прекалено много целулит, гърдите ми са прекомерно сплескани, коремът ми е висящ “ и така нататък Има доста елементарен метод да преодолееш тези чувства. Трябва да си правиш разнообразни голи фотоси от друг и ъгъл и с друго осветяване. Така ще откриеш фрагмента, който те кара да се чувстваш секси и уверена. Приложи правилото в голите си селфита: в случай че се чувстваш уверена и секси, по този начин ще изглеждаш и на фотографията, а това ще те направи по-привлекателна.

Голите фотоси в цялостен растеж може да се окажат комплицирана задача. Ако запазиш по нещо за въображението, ще го заинтригуваш повече. Когато си правиш такава фотография, облечи нещо нищожно и дантелено, което разкрива най-хубавото от тялото ти. Дантелено долни дрехи или сатенен халат, който се свлича от рамото ти, ще те накара да се чувстваш като мъркаща котка. Освен това, когато му показваш единствено част от себе си, му оставяш удоволствието да се наслаждения на цялото ти тяло в цялостния му искра по-късно.

Друга добра концепция е да си направиш чувствени фотоси на тези елементи от тялото ти, които ти и/или гаджето ти намирате за най-горещи. Не се опасявай да пробваш разнообразни ъгли, до момента в който намериш вярната вероятност. После можеш да пробваш да „ изрежеш “ разнообразни елементи от фотографията и по този начин да подлудиш гаджето си. Ако не си сигурна коя част от теб му харесва най-вече, питай го – това е още един метод да започнете размяната на сексемеси.

ПОЛАСКАЙ съдебна експертиза

Всички знаем, че осветлението може да направи или да съсипе всяка фотография. А що се отнася до голите ти селфита, „ унищожено “ не е алтернатива. Винаги използвай естествена светлина: тя е мека и придава романтика. И също по този начин свежда до най-малко минусите ни. Помни, че е добре да застанеш с лице против източника на светлина, а не да го загърбваш.

ФИЛТРИРАЙ ФИЛТРИТЕ

Непрекъснато употребяваме филтри, преди да постнем фотография в Инстаграм, по тази причина инстинктивно ни се желае да го създадем и преди да пратим голото селфи. Внимавай да не прекалиш – има фина граница сред подсилването на резултата и лъжливата фотография.

Съвети от сексолога:

БАВНО, НО СЛАВНО

Без значение дали си начинаеща или деец в сексемесите, остави пръстите ти да приказват вместо теб. Не е належащо да пращаш чисто гола фотография или да бъдеш детайлна в описанието още при започване на размяната на сексемеси – още повече, в случай че в никакъв случай не си го правила. Идеята е напрежението постепенно да се усилва в продължение на няколко известия. Нещо простичко от сорта на „ Искам те “ може да докара до серия от доста пикантни есемеси.

ГОВОРИ МРЪСНИШКИ

Започни с това, което искаш да му направиш или той да направи на теб. Може да му напишеш нещо „ добродушно “, от сорта на това, че ти се желае да смъкна сутиена ти или пък нещо предизвикателно като това, че чувстваш по какъв начин твърдият му член се потрива в хълбока ти. Мисли за думите или визиите, които биха възбудили теб или него – даже и без да се докосвате; и за тези неща, които искаш действително да се случат, когато към този момент сте дружно.

БЪДИ МАЛКО ПАЛАВА

„ Много е секси, когато двойката си праща или получава сексемеси в работно време или по време на среща с компания. Напрежението сътрудниците или приятелите да не те „ заловен “, до момента в който гледаш секси фотография или мръснишко известие, в действителност е доста прелестно. Освен това усилва страстта към упованието какво ще се случи, когато се прибереш у дома.

ЗА НАЧИНАЕЩИ В СЕКСЕМЕСИТЕ

Иска ти се да започнеш да изпращаш сходни известия на гаджето си, само че в никакъв случай не си го правила? Обсъдете го намерено и му кажи тъкмо какво очакваш. Обясни му кое те кара да се чувстваш неуверена и следи за реакции, които биха ти посочили по кое време и той се усеща по този начин. Колкото по-уверени се чувствате и двамата, толкоз по-секси могат да бъдат известията и толкоз по-голям ще е шансът парещ сексемес да докара до парещ секс по-късно.

Съвети от създател на еротични романи:

МОЗЪЧНИЯТ СПУСЪК

Мисълта е най-важният инструмент, когато става дума за секс и сексемеси. Истински горещият секс стартира почтено и последователно се разпростира, до момента в който най-после стигне кулминационната точка си. Сексемесите би трябвало последователно да възбуждат колегата ти и да повишават напрежението по този начин, че най-после да се стигне там, че да си тръгнете по-рано от работа и с цената на нарушавания в трафика да се доберете един до различен, с цел да извършите всички тези неща, за които сте си писали.

ПРЕВЪРНИ РУТИНАТА В ЕКЗОТИКА

Знаем, че не всички сме създатели на еротични романи с шантаво въображение. Понякога обаче най-обикновените моменти могат да се трансфорат в най-голямото ентусиазъм, с цел да напишеш история. Партньорът ти може да те попита по какъв начин е минал обядът с сътрудниците през днешния ден, а ти можеш с елементи да му опишеш по какъв начин си сложила огромно гроздово зърно в устата си и си го стискала лекичко, до момента в който то не е избухнало, разливайки усета си. Ти може и да описваш какво си яла – само че знаеш доста добре, че той ще разбере вярно какво му казваш.

БЪДИ ВНИМАТЕЛНА

Нека мръснишките приказки са мръснишки, само че избягвай пошлостта. Никога не използвай езика от порнофилмите – даже и когато сексемесите станат супер разгорещени. Не забравяй, че приказваш с твоя си човек и не е нужно да оригиналничиш, просто думите ти може да са по-подканващи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР