Вече всеки потребител може да се наслаждава на разговори и

...
Вече всеки потребител може да се наслаждава на разговори и
Коментари Харесай

ChitChat: Мобилен план по мярка

Вече всеки консуматор може да се любува на диалози и мегайбайти, като управлява разноските си по своя мярка, без терзания за периоди и неустойки. От скоро А1 предлага мобилна услуга, без аналог на българския пазар, наречена ChitChat. При нея потребителят авансово заплаща закрепена месечна сума, само че има свободата да стопира и възобновява абонамента си когато реши.

Без обвързване

ChitChat е идеално решение за хора, които постоянно отсъстват от страната, доста пътуват, или просто не желаят да се обвързват с дълготрайни контракти. Удобен е и за тези, които работят или учат в чужбина и визитите им в България не изискват да имат локален мобилен номер през цялата година. ChitChat е положително решение и за младежи, които желаят по едно и също време да наблюдават разноските си за мобилни услуги, само че и сами да дефинират по кое време и какво ще употребяват.

Новата мобилна услуга на А1 предлага отлична композиция от независимост и благоприятни условия за надзор на потреблението и разноските. Няма потребност да се следи по кое време изтича срокът на абонаментния проект и при положение, че потребителят реши да приключи контракта предварително, не би трябвало да заплаща неустойки. В същото време ползващите ChitChat могат да приказват колкото си желаят, както и за колкото време пожелаят.

Допълнителни услуги

ChitChat включва неограничени минути за диалози в страната и 4 000 МB мобилен интернет. Така потребителите няма за какво да се тормозят от ограничавания. Ако въпреки всичко имат потребност от спомагателни мегабайти, могат да прибавят еднократни пакети от по 5 000 MB или 10 000 MB. Други спомагателни услуги, които могат да си прибавят, са слушане на музика със стрийминг услугата A1 Xplore Music, или да получат още 1 000 MB като гледат безвъзмездни реклами с приложението A1 SmartAD.

Изцяло цифров

Управлението на мобилния проект е извънредно гъвкаво – задейства се, заплаща се и се ръководи напълно онлайн. Ако потребителят не разполага с профил в Мoят A1, трябвa дa ce рeгиcтрирa нa A1.bg или дa изтeгли прилoжeниeтo. Приложението за самообслужване Мoят A1 може да се употребява на Аndrоid и iОS уcтрoйcтвa.

Услугата ChitChat може да се съобщи и задейства като потребителят се записва с банкова карта. Планът се задейства против 29,99 лв.. Регистрацията с карта дава в допълнение облекчение, защото всеки месец сумата се тегли автоматизирано и не е нужно да се наблюдават периоди.

Ползваш, когато искаш

Планът ChitChat e основан с концепцията да удовлетворява потребностите на актуалните хора, които избират да управляват нещата. Те могат да употребяват мобилни услуги без срочен контракт, само че имат закрепена месечна сума, тъй че елементарно да възнамеряват разноските си.

При преустановяване на услугата, ако ще пътува отвън страната, да вземем за пример, потребителят просто би трябвало да деактивира автоматизираното зареждане за идващия месец. Така услугата стопира автоматизирано и може да се възобнови, когато клиентът пожелае да я употребява отново, като номерът му се резервира. Не се изискват предупреждения, нито пък се начисляват неустойки при преустановяване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР