Вече видяхме всички впечатляващи маски във втория сезон на Маскираният

...
Вече видяхме всички впечатляващи маски във втория сезон на Маскираният
Коментари Харесай

Започнаха фенските конспирации около Маскираният певец

 Вече видяхме всички впечатляващи маски във втория сезон на " Маскираният артист " и " следствието " стартира. Оказа се, че лицата зад маските не са толкоз разпознаваеми, както беше в първия сезон. Тогава още с първия лайф феновете разкриха кои звезди се крият зад маските. Сега обаче има стотици теории. 

Панелистите от първия лайф в лицето на Владо Пенев, Михаела Маринова и Азис също се затрудниха в разгадаването на самоличността на участниците. Актьорът Владо Пенев от изтощение даже заподозря, че зад една от маските е самата Лили Иванова. Зрителите също показват своите догатки в формалната страница на формата. Някои са много безапелационни в изложените обстоятелства, до момента в който други отдалеко си проличава, че нямат и разбиране кой се крие зад костюмите, които са дело на Кремена Халваджиян. 

Първа на сцената се появи  Булката , която сподели много положително театрално държание и майсторско осъществяване на определената от нея ария. Някои от феновете допускат, че зад този костюм стои фолкпевицата Галена. Те показват нейния афинитет към розовия цвят и даже напомнят нейния клип " МамаУраган ", където е с сходна визия. Други пък показват фолкпевицата Мария. Сред догатките са още Рут Колева, Деси Добрева и Мариана Попова. 

Баба Яга  е костюмът, който сигурно ще плаши децата. Предимно мненията тук са, че това е артистът Иван Юруков. Напълно допустимо е и зад тази маска да е Юлиан Вергов, или Александър Сано, а за какво не и Дидо от Д2. 

Мозъкът  предизвиква голямо страдание измежду феновете, поради тъжната си физиономия. Но в действителност всички догатки за самоличността на Мозъкът са все радостни и занимателни хора. В формалната страница на шоуто фенове пишат, чет това е Краси Радков или Цецо от " Семейни войни ". 

Хиляди деца се завиха през глава, когато на сцената се появи  Палячи . Самата Михаела Маринова призна, че има уплаха от клоуни и за нея бе същинско тестване да гледа и слуша плашещата маска. Тук всеобщото мнение е, че зад маската се крие или Мария Илиева, или Милица Гладнишка. Има и такива, които считат, че това е Теди Кацарова. 

В този сезон си имаме и  Змия , която получи много похвали за костюма си. Тук догатките са най-вече - от футболиста Благой Георгиев, като минеш пред поп артиста Миро и свършиш при Димитър Рачков. Зрителите са уверени, че отсъствието му като водещ на шоуто може да значи, че е участник в шоуто и се крие зад някоя от маските. 

Златният  също впечатли с неповторим костюм, а почитатели на шоуто незабавно се впуснаха в деяние и допуснаха, че това е Петко Димитров. Сред " проверяващите " имаше и такива, които изрично обявиха, че продуцентът Маги Халваджиян е зад тази маска. Други пък разпознаха гласа на Ути Бъчваров. 

Книгата  е много забавен персонаж, а лицето зад маската се оказа най-трудно за различаване. Актрисата от " Откраднат живот " Янина Кашева, огромната певица Йорданка Христова, Катя от " Ритон ", Петя Буюклиева и Нели Рангелова са посочени като евентуални участници, които се крият зад тази маска. 

Очите  пък най-вероятно е Люси Дяковска или Диана Димитрова, по-популярна като доктор Огнянова от хитовия сериал " Откраднат живот ". 

Бебето  май ще се окаже обичан облик на панелисти и фенове, които нямат самообладание да схванат кой се крие зад този неповторим костюм. Засега догатките са, че това е Криско или Илиян Любомиров - гаджето на Петя Дикова. Доста от коментиращите показват и тук името на Димитър Рачков. 

Плашилото  също е любопитен облик и най-вероятно зад тази маска се крие Калин Врачански или Ваня Джаферович. Други стигат по-далеч с догатките си и споделят, че това е Евгени Минчев, а за какво не и музикантът Дони. 

Няма и грам подозрение, че зад маската на грацилния  Ангел  се крие певицата Есил Дюран. Азис също бързо я разпозна, защото с изключение на сътрудници, те са и доста положителни другари. 

Зад маската на  Светлината , която впечатли най-силно журито откъм костюм, се крие евентуално Андреа, Стефан Илчев, Поли Генова или Камелия Воче. На някои безумно доста им припомня на Лили Иванова, само че мощно се съмняват да се навие да взе участие в такова риалити. 

Хищницата  се оказа обичан облик на мощния пол. И сигурно зад тази маска се крие някоя сексапилна дама, а феновете допускат, че това е Златка Райкова или Луна. 

Макаронът  бе оставен за край и подвигна панелистите и хората в залата на крайници със своето трогателно осъществяване. Всички са безапелационни, че това е професионална певица и е най-хубавата в този сезон. Имената, които се мятат в обществените мрежи по отношение на тази маска, са: фолкпевицата Деси Слава, Невена Бозукова - Неве, Йоана Сашова от " Гласът на България " и Дара, написа още " ШоуБлиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР