Вече видяхме всички 10 епизода от документалния филм за последния

Вече видяхме всички 10 епизода от документалния филм за последния ...

Кой нарече Майкъл Джордан лъжец.


Вече видяхме всички 10 епизода от документалния филм за последния сезон на Майкъл Джордан с екипа на Чикаго Булс. И веднага ни се прииска да има поне още толкова.
The Last Dance, Майкъл Джордан, дъщеря му Джасмин и защо е проверявала кой е баща ѝ
Защо дъщерята на Майкъл Джордан го тормози

Когато си твърде малък, за да разбереш колко велик всъщност е баща ти

За съжаление, The Last Dance е замислен по този начин и единственото, което можем да направим, е да го гледаме отново и отново.

Не същото обаче би направил Хоръс Грант. Баскетболистът е бил част от Чикаго Булс в периода 1987-1994 г. и е спечелил три титли заедно с Майкъл Джордан. Като един от водещите играчи на клуба по онова време, Грант също взе участие в The Last Dance с коментара си.
Хоръс Грант

Хоръс Грант

В интервю за ESPN Хоръс Грант нападна както Майкъл Джордан, така и документалния филм. Според него The Last Dance е направен така, че да изкара Въздушния по-добър, отколкото всъщност е бил.

Грант твърди, че на много от нещата, които Майкъл Джордан е казал на съотборниците си и видяхме във филма, те са му отговаряли подобаващо. Но всичко това е било пропуснато умишлено.

Хоръс Грант нарича и пълни лъжи твърденията на Джордан, че именно той е бил човекът, издал вътрешна информация на Сам Смит за книгата му The Jordan Rules.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Chicago Bulls (@chicagobulls) на Май 20, 2020 в 5:38 PDT

Книгата излиза през 1992 г. и отразява начините, по които играчите на Детройт Пистънс са се опитали да спрат Майкъл Джордан в мачовете помежду им. Хвърля се светлина обаче и върху отношението на Въздушния спрямо съотборниците си и начина, по който ги е мотивирал.

Според Грант The Last Dance не бива да се нарича документален филм, защото Майкъл Джордан е имал последната дума върху това какво да влезе в него и какво не.
The Last Dance, Майкъл Джордан, Джейсън Хехир и защо документалният филм не е сниман в къщата му
Защо Майкъл Джордан не иска да го снимат в къщата му

Въздушния знае как да запази личното си пространство

Баскетболистът визира факта, че Jump 23, една от компаниите на Майкъл Джордан, е сред продуцентите на филма, пише The Guardian.

Източник: lifestyle.bg