Вече видяхме всички 10 епизода от документалния филм за последния

...
Вече видяхме всички 10 епизода от документалния филм за последния
Коментари Харесай

Кой нарече Майкъл Джордан лъжец

Вече видяхме всички 10 епизода от документалния филм за последния сезон на Майкъл Джордан с екипа на Чикаго Булс. И незабавно ни се прииска да има най-малко още толкоз.
 The Last Dance, Майкъл Джордан, щерка му Джасмин и за какво е проверявала кой е татко ѝ
Защо дъщерята на Майкъл Джордан го тормози

Когато си прекомерно дребен, с цел да схванеш какъв брой популярен в действителност е татко ти

За страдание, The Last Dance е умислен по този метод и единственото, което можем да създадем, е да го гледаме още веднъж и още веднъж.

Не същото обаче би направил Хоръс Грант . Баскетболистът е бил част от Чикаго Булс в интервала 1987-1994 година и е спечелил три трофеи дружно с Майкъл Джордан. Като един от водещите играчи на клуба по това време, Грант също взе присъединяване в The Last Dance с коментара си.
 Хоръс Грант

Хоръс Грант

В изявление за ESPN Хоръс Грант атакува както Майкъл Джордан, по този начин и документалния филм. Според него The Last Dance е изработен по този начин, че да изкара Въздушния по-добър, в сравнение с в действителност е бил.

Грант твърди, че на доста от нещата, които Майкъл Джордан е споделил на съотборниците си и видяхме във кино лентата, те са му отговаряли уместно. Но всичко това е било пропуснато съзнателно.

Хоръс Грант назовава и цялостни неистини изказванията на Джордан, че точно той е бил индивидът, издал вътрешна информация на Сам Смит за книгата му The Jordan Rules.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Chicago Bulls (@chicagobulls) на Май 20, 2020 в 5:38 PDT

Книгата излиза през 1992 година и отразява методите, по които играчите на Детройт Пистънс са се пробвали да спрат Майкъл Джордан в мачовете посред им. Хвърля се светлина обаче и върху отношението на Въздушния по отношение на съотборниците си и метода, по който ги е стимулирал.

Според Грант The Last Dance не трябва да се назовава документален филм, тъй като Майкъл Джордан е имал последната дума върху това какво да влезе в него и какво не.
 The Last Dance, Майкъл Джордан, Джейсън Хехир и за какво документалният филм не е сниман в къщата му
Защо Майкъл Джордан не желае да го снимат в къщата му

Въздушния знае по какъв начин да резервира персоналното си пространство

Баскетболистът засяга обстоятелството, че Jump 23, една от фирмите на Майкъл Джордан, е измежду продуцентите на кино лентата, написа The Guardian.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР