Вече видяхме голямата излагация на сестрите Габриела и Памела, които

...
Вече видяхме голямата излагация на сестрите Габриела и Памела, които
Коментари Харесай

Лъсна стар резил на ергенката Кристина

Вече видяхме огромната излагация на сестрите Габриела и Памела, които макар че си имат гаджета, влязоха в риалити за търсене на половинка. Но има и една друга участничка, която от 10 години драпа да стане известна. И има преден конфликт с няколко изяви в " Екс Фактор ", където журито я помляха и смъкнаха на земята. Оттогава тя не помни за музикалната си кариера и е решила да пробие по различен метод.

Попаднахме на клипче от X Factor от 2017 година, в което виждаме сегашната участничка от " Ергенът " Кристина Евтимова. Тя се явява цели 4 пъти на кастинг, само че последният път чува много остри думи от журито и взема решение, че стопира с музикалните си изяви. Саня Армутлиева, Криско, Заки и Любо Киров изрично й декларират, че не е родена да бъде певица. Тя не е съгласна с тяхното мнение и си потегля разочарована. Но наподобява е блъснала на камък и на други места, откакто 7 години по-късно се е насочила към различен формат, където не се изисква специфичен гений.
Реклама
" За идването си в " Екс Фактор " се подготвях доста при вокални педагози, пред огледалото си пях, танцувах си. Нпаравих си хореография и съм узряла и знам по какъв начин да реализира триумф ", споделя тя преди да запее една от най-известните песни на Ники Минаж.
Реклама
За нейно голямо страдание и от " Ергенът " няма да извади огромни изгоди, защото е измежду най-безинтересните участнички и феновете няма да я помнят с нищо след края на финала. А някои от тях предвиждат, че точно тя ще си тръгне още идната седмица, написа Блиц.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР