Вече ви разказахме за италиански села, където може да си

...
Вече ви разказахме за италиански села, където може да си
Коментари Харесай

В тази европейска държава ви очакват хиляди вакантни места с добри заплати

Вече ви разказахме за италиански села, където може да си купите къща за 1 евро, стига да сте съгласни да живеете там. Оказва се, че сходен проблем има и с минуса на задоволително чиновници, написа pochivka.blitz.bg.

Много компании в Италия са отворени с оферти за чужденци. Ако планирате малко по-дълго пътешестване до тази европейска страна, то тогава тази информация е за вас.
В ново проучване на Confindustria социолози разкриват, че в Италия има голяма разлика сред търсенето и предлагането на работа. Това значи, че десетки хиляди вакантни позиции ще бъдат свободни в околните години. 

``
реклама

Страната предлага работа освен на локални, само че и на чужденци. Това значи, че фирмите, които биха могли да допринесат за развиването на националната стопанска система, дърпат обратно не поради липса на поръчки, а поради незадоволително квалифицирани чиновници. 

Според проучването, през 2019 - 2021 в хранителната, софтуерната, механичната, текстилната, химическата и дървообработващата индустрия ще бъдат открити към 193 000 работни места, оповестява The Local.

Заради отсъствието на млади италианци, които да минат през нужните курсове и подготовка, една трета от тези места няма да бъде запълнена. Очаква се единствено в софтуерния бранш да бъдат основани към 45 хиляди работни места. И точно сходни позиции ще бъдат отворени за чужденците. 

Сред най-търсените експерти са програмисти, дизайнери и основатели на приложения, конструктури на компютърно съоръжение и телекомуникационни системи. 
В бранша на производството на обичайна за Италия дървена мебел в околните няколко години ще бъдат разкрити към 11 хиляди работни места, още 30 хиляди - в хранителната индустрия и 21 хиляди в текстилната. 

Най-много ще се търсят служащи, профилирани в направата на сувенири, дървообработване и килимарството. 

Италианският бизнес дърпа надолу поради минуса от квалифицирани фрагменти и свободни места към този момент се афишират за страните от Европейски Съюз, измежду които е и България.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Евстати (преди 39 секунди) Рейтинг: 761 | Одобрение: 376 Пълна нелепост, за тва затварят и там и магазини и предприятия, като при нас преди години..... Напиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР